Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Chelsea-Man Utd

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben dönüşümlü bakarım valla. süper maç olur herhalde.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.
*bridge: (n) briç

Mesaj tarihi:
bende tam topic acıcaktım kı sagolsun benden once davranmıslar.Arkadaslar benım bı sorum olucaktı takımların bayraklarını nasıl ısmınızın altına ekledınız acaba?[hline]Kargalar sürüyle Kartallar Yanlız Uçar!
Mesaj tarihi:
man utd tutulur mu beee

michael jordan hariç genellikle hiç bi çok popüler takım veya oyuncu bana sempatik gelmez. diğer takımları tutmak daha zevkli gelir.[hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza
Mesaj tarihi:
ha sabo o konu da ben de senin gibi düşünürüm normalde ama bu maçlık m.utd ı tutuyorum yoksa ben de güçsüz takımları desteklerim hatta fifada fln bile orta karar takımlarla maç yaparım[hline]a.k.a "bay bomba"
Mesaj tarihi:
BJK'dan 5-0 bekliyoruz. 5 aralık ya! :D[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.

Mesaj tarihi:
5 aralık değildi galiba. :)
her neyse işte.[hline]Having sex is like playing bridge*, if you don't have a good partner, you better have good hand.

• Yeni Oluştur...