BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 kafam nerde??? arkadaşlar sizce ne yapıyor? templedayız dua ediyorlar tabi ki ne olacak... pek cute canım! şu atroxlar da ne giyse yakışıyor! minik kuş tweetee al bir atrox daha, zebra modeli işte klasik bir karizma, üstündekiler baya bir eder satın almaya kalksanız, zengin çucuu bunlar, ama biz arkadaş arasında bu tiplere uberuberuber diyoruz ;)[hline]Byron `Metafizikci` Craddock, -drunken- metafizikci of atlantean clans CLANS: YOUR FUTURE, YOU DECIDE ( o)(o ) Demarcus `Soth` Craddock, -drunken- engineer of atlantean clans Myles `Kwama` Peak, -drunken- martial artiz of atlantean clans Anubis `Heraklius` Andropulos, -drunken- nano teknisyen of atlantean clansLord Soth,Lord Theros,Gzar of Atlantic Novgorod Demarcus -The Lag King- spear hero of Sultans of Hibernia of Excalibur[Bu mesaj BlackRose tarafından 14 Şubat 2003 04:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 14, 2003 ehueue TomCruz ve Tweetee ye bittim eheh bu ne yaratıcılık.. :)[hline][b] I know that the spades are the swords of a soldier I know that the clubs are weapons of war I know that diamonds mean money for this art But that's not the shape of my heart War, war never changes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 bugün blitzlediğim [hızlıcana yapmak] misyonlarda karşılaştığım esas oğlanlar; Davis Kuiper ve Pasquale Seaman hastasıyım böle kasıla kasıla yürümelerinin böle bi ton var daha, ben bu ikisinin ismi bana bişeleri çağrıştırdığı için seçtim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 hızlı muhabirimizden kaçar mı böle karakterler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 onsuz şeytanımı çıkaramıyorum öyle diyim *umarım yanlış anlaşılmam diye bakınır* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tonguz Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: BlackRose, 19 Şubat 2003 17:20 tarihinde demiş ki: hızlı muhabirimizden kaçar mı böle karakterler? bilseydim makyajımı yapardım!!![hline]"Time is limited, my limit is my time" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 lol o gun komikti ya neuyla teamdeyiz biri çat diye selamun aleecum gibi bişey dedi dumur olduk tabi :)) sonra bide bu adam çıktı eh 3 müslümanda biz vardık black neu ben maşallah istila etmişiz :p[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar