Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dövme hakkında..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bazı dip n0tlar;
1) Pismanlık olmıcak ilerde.. cünkü güsel bi gecmis, yani karar kesin.. :)
2) Abdest konusunu acıp desmeyin.... bulcas bi yolunu... 0 konu cok derin..
3) Help..

[Bu mesaj BlueStar tarafından 27 November 2003 23:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Tarist_Windveil, 28 November 2003 00:09 tarihinde demiş ki:
haddime düşmez ama
bi tavsiye;askerde kulakları delik olanları,piercinglileri ve de dövmelileri psikopat sınıfına dahil tutuyolarmış..

Peki muamele nasil oluyormus, gercekten merak ettim.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Mesaj tarihi:
ha yaptım
aynı sorunu paylasıyormusuzda
sonuca ulasamamıstım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault

[Bu mesaj Llama tarafından 28 November 2003 00:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
dusucegın yere baglı benım kulaklar delık desık ben ***u yedım ozaman umarım dogru duzgun bı yere cıkarım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
ya böyle.. olucaklar hakkında tartısalım demedimki abiler.
Askerliği pek sallamıyorum üniversiteli adama bu dövme ne lan mı dicek desede sallamam zaten, kolsuz atlet giyildiğinde görünmiyen her tarafa dövme yaptırmak pek sorun çıkartmıyormuş.Bu arada çenede delik ka$ta, ama askere piercingle gitmek aklımdan hiç gecmedi zaten hehehe..
neyse demek istedigim, $u tüy konusunda jiletten biraz daha köklü çözüm varmı?
Mesaj tarihi:
Llama aha sizin topic'i görmemisim..
bisdede aynı durum söz konusu, ama pek görünen bi yere yaptırmak istemiyoruz.. yani reklam olmasın diye,..
göbegin sol alt tarafı, yada tanganın sol kısmı diim iste..
tatlı bi yıldız düsündük, böyle arasından bisey cıkıyor.. cevresinede fosf0rlu dış çizgi düsündüq m0r ı$ık fantezisi :)
siz nasıl bisey yaptırdınız + nereye?
Mesaj tarihi:
trabel dusunuyorduk ılk once sonra sızın gıbı ensemızıne ters yıldız yaptırmaya karar verdım ama benım askerlık oldugu ıcın sımdı sıyası damga almamak ıcın bu ıslemı yaptırmadık[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
ıyı dusunduysen sorun yok kardıs bır an once yaptır pekı nerelısın nerde yaptırcan bak bunu herkez soyluyorduk yaptırcagın kısıyı ıyı sec ozellıke boyayı dovme boyasını ![hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
kadiköy yakasında oturuyorum ya/ istanbul.
hakan da yaptırıcaz heralde tanıdık var..
renkleri falan sağlam dedim ya, fosforlu renkler bile var
iste haftaya gidip bi konusucaz herseyi
nede olsa ömür boyu tasıycaz.. biraz didiklemek lazım
Mesaj tarihi:
yaptırın bakalım zevklı oluyor aynı seyı tasımak :)
ama boyaları ıyı ogren benım devmecı arklar var ben onlardan dovme boyalarının ısımlerını ıstıyım unuttum sımdı bazı boyalar var akıp gıdıyor umarım yenızde kabul eder :P[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
dungeon sneıde gorucez bırazdaha takıl ızmırde sen ooze falan k.parka da gorelım devmelerını sonra senınde :)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault
Mesaj tarihi:
valla benim tavsiyem berserk teki işaretin dövmesini yaptırmanız. Erkek boynuna kız da göğsüne :) Çok karizma olur :-p[hline]NO PAIN NO GAIN

• Yeni Oluştur...