BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 kızla ortak bisey yaptırıcazda malum... tüy sorununu nasıl hallederis?.. gülen olcagı kesin de bilen varmı? bu konuda forumumun ablaları yardımcı olursa sevinirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 bazı dip n0tlar; 1) Pismanlık olmıcak ilerde.. cünkü güsel bi gecmis, yani karar kesin.. :) 2) Abdest konusunu acıp desmeyin.... bulcas bi yolunu... 0 konu cok derin.. 3) Help.. [Bu mesaj BlueStar tarafından 27 November 2003 23:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Kıl tüy sorun deil ki giletle kazıyorlar[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 haddime düşmez ama bi tavsiye;askerde kulakları delik olanları,piercinglileri ve de dövmelileri psikopat sınıfına dahil tutuyolarmış..aman diyim[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dojorel Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: Tarist_Windveil, 28 November 2003 00:09 tarihinde demiş ki: haddime düşmez ama bi tavsiye;askerde kulakları delik olanları,piercinglileri ve de dövmelileri psikopat sınıfına dahil tutuyolarmış.. Peki muamele nasil oluyormus, gercekten merak ettim.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 muameleyi siz düşünün artık :) normal davranmıyolar yani,dayak fln varmış sanırım.. kuzen anlattı da,yeni geldi askerden[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 http://www.paticik.com/forum/view.php?id=46387[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault [Bu mesaj Llama tarafından 28 November 2003 00:27 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Llama tarafından 28 November 2003 00:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ha yaptım aynı sorunu paylasıyormusuzda sonuca ulasamamıstım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault [Bu mesaj Llama tarafından 28 November 2003 00:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 uf dert etmeyin askeri, çavuşa çakarsınız bi tane, dağ başında kafa dinlersiniz jandarmaysanız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 dusucegın yere baglı benım kulaklar delık desık ben ***u yedım ozaman umarım dogru duzgun bı yere cıkarım[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ya böyle.. olucaklar hakkında tartısalım demedimki abiler. Askerliği pek sallamıyorum üniversiteli adama bu dövme ne lan mı dicek desede sallamam zaten, kolsuz atlet giyildiğinde görünmiyen her tarafa dövme yaptırmak pek sorun çıkartmıyormuş.Bu arada çenede delik ka$ta, ama askere piercingle gitmek aklımdan hiç gecmedi zaten hehehe.. neyse demek istedigim, $u tüy konusunda jiletten biraz daha köklü çözüm varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 tuh sorunu anlıyamadım nereye yaptıracaksınız sızkı?[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Llama aha sizin topic'i görmemisim.. bisdede aynı durum söz konusu, ama pek görünen bi yere yaptırmak istemiyoruz.. yani reklam olmasın diye,.. göbegin sol alt tarafı, yada tanganın sol kısmı diim iste.. tatlı bi yıldız düsündük, böyle arasından bisey cıkıyor.. cevresinede fosf0rlu dış çizgi düsündüq m0r ı$ık fantezisi :) siz nasıl bisey yaptırdınız + nereye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 asLında 0 kdr tüy müy yok ya abartmısım gaLiba :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 trabel dusunuyorduk ılk once sonra sızın gıbı ensemızıne ters yıldız yaptırmaya karar verdım ama benım askerlık oldugu ıcın sımdı sıyası damga almamak ıcın bu ıslemı yaptırmadık[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hım.. 0da dogru ama dediğim gibi, kararı vermişiz bi kere :).. ne askerlik engel, ne de baska bisey.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ıyı dusunduysen sorun yok kardıs bır an once yaptır pekı nerelısın nerde yaptırcan bak bunu herkez soyluyorduk yaptırcagın kısıyı ıyı sec ozellıke boyayı dovme boyasını ![hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 kadiköy yakasında oturuyorum ya/ istanbul. hakan da yaptırıcaz heralde tanıdık var.. renkleri falan sağlam dedim ya, fosforlu renkler bile var iste haftaya gidip bi konusucaz herseyi nede olsa ömür boyu tasıycaz.. biraz didiklemek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 yaptırın bakalım zevklı oluyor aynı seyı tasımak :) ama boyaları ıyı ogren benım devmecı arklar var ben onlardan dovme boyalarının ısımlerını ıstıyım unuttum sımdı bazı boyalar var akıp gıdıyor umarım yenızde kabul eder :P[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ihih amin ya... ne bilim cünkü öyle bi baglıyız ki kopsak bile.. ne güzel zamanlardı diyebiliriz ilerde.. nankör diiliz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: aquila, 28 November 2003 00:47 tarihinde demiş ki: vücut kılları okumadım ama tartışılmış... yok kimsenin bi işine yaramaz bu topic çok cıvıdıydı[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 evet gördüm bnde.. cılkı cıkmıs, bizim konuyla alakasız :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Racona ters bize ters.. Delikanlıyı bozar dövme..[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 dungeon sneıde gorucez bırazdaha takıl ızmırde sen ooze falan k.parka da gorelım devmelerını sonra senınde :)[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 valla benim tavsiyem berserk teki işaretin dövmesini yaptırmanız. Erkek boynuna kız da göğsüne :) Çok karizma olur :-p[hline]NO PAIN NO GAIN icq:108382340 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar