Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FM Meslekleri


Unbreakable

Öne çıkan mesajlar

ya inanmıyorum, genetik 358, tıp 365.
nedendir ya?[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki:
bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki
karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki:
evet abi beyinsiz...
--
RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki:
ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Rekabet yüzünden neden olacaktı ki. 2003 te herkes gaza geldi puanlar arttı. Ama yüksek puanlı birçok kişide tercih yüzünden açıkta kaldı. Ü

Üniversitede mühendislik okuyan arkadaşlarım ilk senede kafayı yemiş durumdalar. Millete soruyorum "üni nasıl" diye "bizimki her zamanki gibi seninki nasıl" diye cevaplıyorlar...

Tıp yazacak arkadaşların harbiden o mesleği yapıp yapamayacaklarını düşünmeleri gerekiyor. İnsan hayatı kolay bir şey değil sonuçta.

Bütün FM cilere kolay gelsin bu arada. Umarım emeğinizin karşılığını alır, hayal kırıklığı yaşamazsınız.

[Bu mesaj Mino tarafından 30 November 2003 12:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bogazici eskisi kadar iyi degil artik, gereksiz zorluyorlar (hayvan gibi ezber istiyorlar bazi seylerde), gereksiz not kiriyorlar (bir sey yanlissa butun soru gidiyor), ama uygalama ya da bir arastirma yok ortalikta. Abim de bogazici bilg. muh.'den mezun ve eski donem arkadasi su an asistan hoca ve bilgisayar derslerinin coguna o giriyor, projeler veriyor, butun islere o bakiyor kisacasi (25-26 yasinda daha). Proflar ne yapiyor acaba.[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ezberlemeyi, oturup saatlerce bi sey uzerinde dusunmeye yegleyen arkadasların yeri tabii ki tıp fakultesi :)

mantık yok, kurallar yok, sadece ezber var :)

"Turkiye'de kac tane tıp fakultesi var?" diye soru mu olur ya? :) oluyomus, okul acılalı 2 ay oldu daha sınav oldugumuz falan da yok ilk komite bu cuma iste, butun dersler 1 sınavda toplanıyo 100 soruluk 2 saatlik bi sınav. hepsi ezber. tıp secin pisman olmazsınız,en azından simdilik iyi gidio :P
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Grudge, 30 November 2003 12:22 tarihinde demiş ki:
said:
Unbreakable, 30 November 2003 00:06 tarihinde demiş ki:
karışmasın diye şey yapmıştım

hmm? ;)[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher


ya Grudge her açtığım topicte bi yazımı buluon gelion abuk subuk şeyler yazıon...Takılmayı kes artık abi..[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir...

[Bu mesaj Unbreakable tarafından 30 November 2003 12:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

endustri cok doldurusa gelmis bir bolum. yani insaat makine elektronik bilgisayar dersleri aliyor bu adamlar. hicbirinde uzmanlasamiyor, hepsi hakkinda genel bilgilere sahip oluyorlar. yani ideal bir endustri muhendisinin hem ogrenim sirasinda oldugu kadar universite egitimi sonrasinda da kendini gelistirmesi gerekiyor.

Bir de her okulda ogle degil ama, bilkentte deli gibi zorluyorlar, tutoriallarla falan 36 saat ders aliyorlar. ciktiklarinda yurt disi imkanlari avrupa icin kisitli, cunku bazi ulkelerde [almanya mesela] 2 senelik okul statusunde. ben giderim amerikaya diyebiliyosaniz guzel, ama yine hersey kendini gelistirmeye bakiyor.[hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
fizban, 30 November 2003 12:20 tarihinde demiş ki:
eh, ben illa boğaziçi diye tutturdum. memnunum, çok memnunum, çünkü hayatımda ilk defa bulunduğum bölümde / sınıfta / derslerde konuyu hemen anlayıp sıkılmıyorum, herkesle aynı seviyedeyim. her okulumda sınıfımda 5-6 kişi olurdu şimdiye kadar çok iyi, şimdiyse herkes iyi okulumda derslerimde, benim derslerim "kötü" oluyo onların arasında, memnunum hayatımdan. :)[hline]yalnızlık ömür boyu..


Okudugun bolumu seviyorsan sorun yok ki zaten, en iyisini yapmissin, benim lafim mesela elektronik isteyip kazanamayip atiyorum matematige girenler, sonra ordan yatay gecis yapacagini zannedenler (gerci bu donem kimya muh. 1. ve 2.si bilg muh.'e gectiler ama orda da sinif ortalamasi 40 olan sinavda 100 aldi inekler ehue).[hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...