RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 arkadaşlar world scriptini burdan indirdim bu dosyayı script dosyasının içine atın ve scp uzantılı yapın oyundada .spawn_world yazın yukleyecektir diyo zaten ben daha once yaptım oldu şimdi olmuyor annamadım yardım plss..[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WogeN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Selam, Ben tam sorunu anlayamadım ilk defa deniyorsan tavsiyem bi scp dosyasının iiçindekileri silip cektigin dosyanın icindekileri ona aktarıp farklı kaydet yapıp scriptsin icine kaydetmen tavsiyem olacaktır böle daha kolay :) [biraz uzun olsada takma kafana k3nk b@z] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 oke saols da daha onceden yaptımda acılıyordu o yuzden boyle bişe sordum simdi olmadı acaba yanlış bişemi yaptım die her neyse yinede tşkler baska yukledim zaten uğraşmamak için sormuştum :P :)[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar