DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Yaw anlıyamadım! eski age of second sürümünde sphere de sayua komutlarını görüntüliye biliyordum oyunda, fakat age of shadow daki second age i yükledim patch ide için fakat renkli sayua komutu gözükmüyor bu problemi nasıl gidericegiz yardımlarınızı bekliyorummss :([hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 systran mi verio? patch fln yap bi ? olmazsa oyun ici yazı tipini değiştir bende öle yaptım düzeldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 systran vermio patch ide yaptım son dedigini bi deniyim barin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Olmuyor gelde çıldırma[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bende systran veriyor onu nasıl engellerim ?[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 30 November 2003 21:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar