Logan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 arkadaşın gazıyla quaxis'e giriyim dedim,account'umu da aldım ama client'ı indirip quaxis.exe'yi çalıştırdığımda şöyle bir hata verdi: UO Report::fatal: Failed to open "multi.qai" from HD using a maximum install.Either the file is not readable,your system needs to be rebooted,or the file does not exist and you either need to reinstall or switch to a non-maximum install. 2 kere restart attım denedim açmayı,açamadı.bide şu "non-maximum install" ne demek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaveli Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ultima online'i tekrar kurmayi deneyin. sonrasinda duzelecektir.[hline] Quaxis UO Shard Admin Dmx http://www.quaxis.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 teşekkür ederim,bi şey daha sormak istiyorum: herhangi bi versiyonunu mu yükliim yoksa önerdiğin bir versiyon var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 quaxis sux oldu bu günlerde.Envoy flm[hline]Sicilli üye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drachai Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bu sorunu quaxis forumlarına yazsan da burda gereksiz bir yer kaplamasa?[hline]Ring Of Lİfe Gerçekliğin adresi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 multi.mul dosyasının adını multi.qai olarak değiştirerek dene birde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Logan Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 bu sorunu quaxis forumuna yazdım ama cevap veren olmadı zaten forumlar paticik kadar kalabalık olmuyor o yüzden cevap alamadım. benim sorunum zaten multi.qai dosyasını bulunamamasıyla ilgili :) multi.mul diye bi dosya yok.multi.qai'yi multi.mul olarak denedim şimdi o da olmadı.herkese ilgilendikleri için çok teşekkür ederim.. [Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 30 November 2003 21:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar