Cthulhu_, 30 November 2003 15:27 tarihinde demiş ki:
said:
3.dier org.lar
Haha çok güldüm yaa[hline] DynamicK, 02 November 2003 23:09 tarihinde demiş ki:
supermen gazeteciydi mesela ama süper adamdı yane ucuyodu Aurora, 01 November 2003 18:43 tarihinde demiş ki:
Bizim mahallenin davulcusu Portnoy olacaktı...
Her gün oruç tutardım aente, 11 July 2003 17:34 tarihinde demiş ki:
I am very şaşıring olayı..
göz derken ben şahsen rengini kastetmiştim lol... neresine bakarsınızıda fizik olarak düşündüm, huylardan hiç bahsetmedim[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır]
yanımda neşter taşırım böyle durumlar için hemen çekerim neşteri göğüsten açmaya başlarım şöle akcipğer ve kalbine bakarım sonra karaciğer ve böbreklere
ilk olarak buralarına bakarım işte[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Öne çıkan mesajlar
Asteroth
Sosyal ağlarda paylaş
-xception-
herkes gözlerine bakarım demiş ama , gözler çok yanıltıcı olabilir bence[hline]My poor firend me..
Sosyal ağlarda paylaş
Mirluin
Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher)
sap geldim sap gidicem...
[bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır]
Sosyal ağlarda paylaş
BabacumMostors
yanımda neşter taşırım böyle durumlar için hemen çekerim neşteri göğüsten açmaya başlarım şöle akcipğer ve kalbine bakarım sonra karaciğer ve böbreklere
ilk olarak buralarına bakarım işte[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...
Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Sosyal ağlarda paylaş