Natural Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 babacum neler neler yapmışta haberimiz yok...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: BabacumMostors, 29 November 2003 03:32 tarihinde demiş ki: güzlelim senin kafan karışmış sanırm ben bu yolu kendim seçtim ve neden seçtiğimi de biliyordum hem şu anda çok mutluyum allah bozmasın erkeklerle bulamadığım mutluluğu bayanlarda buldum gidin cinsel tercihinizi değiştirin demiyorum nasıl mutlu oluyorsanız öyle yaşayın diyorum sonucunda hepiniz birer bireysiniz ve hepinizin seçme hakkı var hatta bir şarkı vardır Fatboy Slim - Weapon of Choise ama nere kadar seçebilrisiniz işte bu sizin vicdanınıza ve düşüncelerinize kalmış[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilere de uzun kuplardan istiyom... işte ,neden seçtiğini merak ediyorum ... ayrıca sorulara cevap vermek isteyen yok sanırım ... özellikle şu ikisine : Düşünceler ,duyguları alt edebilir mi ? ya da düşünceler ,duyguları maskeleyebilir mi ?Hissettiklerin bir tur oyun mu ;tümü sadece kendini kandırmandan ibaret olabilir mi ? ve Homoseksuellik ,lezbiyenlik ,aseksuellik(=bunlar toplu olarak nasıl adlandırılıyo onu da merak ediyorum) sizce bi' hastalık mı ,davranış bozukluğu mu yoksa hayatımızda vereceğimiz kararlardan ,hayatımızdaki tercihlerden biri mi ? .... [hline]Novice Civil Engineer [Bu mesaj odchu tarafından 29 November 2003 13:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 İpneleri sevmem, lezbiyenleri hiç sevmem, babacumu ise daha bi hiç sevmem. Zaten Hollanda'ya gittiğimde benimle karşılaşma gafletinde bulunmuştu, kadın madın anlamadan bi güzek dayağımı yemişti sapık şey... Yanımdaki kadına sarkanı erkek olmuş kadın olmuş dinlemeden tepelerim...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
3goiSt Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: fedaykin, 29 November 2003 13:04 tarihinde demiş ki: İpneleri sevmem, lezbiyenleri hiç sevmem, babacumu ise daha bi hiç sevmem. Zaten Hollanda'ya gittiğimde benimle karşılaşma gafletinde bulunmuştu, kadın madın anlamadan bi güzek dayağımı yemişti sapık şey... Yanımdaki kadına sarkanı erkek olmuş kadın olmuş dinlemeden tepelerim...[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] babacum amı yaptı neğer ona dayak attıysan ellerina sağlık az bile o şerefsize...[hline]ultrAslan Heryerde Paticikte bile :)) www.ANTiKARTAL.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 www.paticik.com/forum/view.php?id=45133&page=2 babcum arada bi traş olursan daha iyi olur gibi :D[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Şşşştttt uyandırma kefalleri :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] [Bu mesaj fedaykin tarafından 29 November 2003 14:17 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Norak iki dakka dur yaa... neyse fedocum biz yaptık yapacağımızı eh aile albümünde görbilceseğiniz gibi saplı, sakallı bildiğiniz yurdum erkeğiyim önerim aile albümünde herkeşlerin resimlerinize bir tur bakmanız sonra şakalara kurban gitmeyin malum bir sürü şakacı var forumlarda[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 odchu yukarıda rolünü oynadığım kişi gerçketende var hollandada yaşıyor babamın arkadaşının kızı hatta ve evet bir bayanla şu anda evli ve çok mutlu kendimi onun yerine koyarak rolümü oynadım sorularına gelince Düşünceler ,duyguları alt edebilir mi ? ya da düşünceler ,duyguları maskeleyebilir mi ?Hissettiklerin bir tur oyun mu ;tümü sadece kendini kandırmandan ibaret olabilir mi ? düşünceler duygukları bariz şekilde alt ediyor, rolünü oynadığım kişi hayatı boyunca kimseden çekmedi erkeklerden çektiği kadar ve bu onu önce ruhsal çökünmtüye oradan da bir çıkış yolu aramaya yöneltti bu dönemlerde ailesi onu önce belçikaya gönderdi oradan hollandaya geçti, lezbiyen bir bayanla tanıştı 5 yıldır tanışıklıkları var 3 yıldır evliler diye biliyorum ve şu anda çok mutlu ve Homoseksuellik ,lezbiyenlik ,aseksuellik(=bunlar toplu olarak nasıl adlandırılıyo onu da merak ediyorum) sizce bi' hastalık mı ,davranış bozukluğu mu yoksa hayatımızda vereceğimiz kararlardan ,hayatımızdaki tercihlerden biri mi ? .... hormonal dengesizlik ve ruhsal çöküntü sonucu meydana gelen rahatsızlıklar olarak tıp literatüründe geçer ben de kabul ederim gerçekten de böyledir daha doğrusu tecrübelerim sonucunda ben literatürle aynı sonuca çıktım ama illaki istisnalar varmıdır? bence vardır bu kadar emin yazdım bunları çünkü bu tür insanlarla tanıştım ve ben de aynı soruları sormuştum umarım bu cevaplar yeterlidir[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ahah keklendim ,kullanıldım .. bi' kız beni kullandı .. *!yatakta sevinçle zıplamaya başlar* eheHhh .. :) .. cidden atlamışız ..resimlere bakmıştım(=kızları ezberlemiştim şu var şu var diye :D ) ,tanıdık da geliyodu nick ya salla dedim ben soracam zaten öyle de olsa olmasa da .. bi kaç kişiye homoseksuellik vbleri bir tür rahatsızlık deyince "Ne yani hasta mı onlar ,sen ne biçim insansın ;hoşgörüden uzaksın .." gibi cevaplar aldığım oldu .. bu kadar emin konuşabilmelerine rağmen ,kendileri de kesin yargılarda bulunamıyolardı .. bu tür bi' cevapla da kimin hoşgörü sahibi olduğu belli oluyo zaten. ayrıca iyi bi' cevap babacum ..[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 eywallah şimdi esas konumuza geri dönebiliriz bir bayanın "amanın o nedir öyle" diye dönüp bakmamı sağlayacak kısımları önden gördüyasem yüzü arkadan gördüysem bacakları olur "amanın hastası oldum böyle bir varlık insan olamaz" demem için de koyun gibi melül melül değil de derinlere (ruhuma kadar) bakan gözlerinin olması ve muhabbetinin tadından yenmemesi yeterde artar bile *!I am the fallen and you are what my sins enclosed...*[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Bir erkeğin gözleri aklımı baştan alabiliyorsa yandı demektir.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sergen Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 araştırmalarda omuz ve kalça öne çıkıyor erkeklerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Kalça neysede omuz niyeki bilader ? :)[hline]Sad But True. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 babacum en büyük sazanı sen tuttun sanırım forumda eheha yarıldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ne hatun kaldırırm varya bende bi omuz var. aman geçen sene omuz atıp çocuğu devirmiştim[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 eskiden olsa gözlerine , davranışlarına bakardım derdim. Neye nasıl cevap verdiğine bakardım. Zeka ürünü sözlerine dikkat ederdim... şimdi ise afedersiniz ama poposuna* bakıyorum yani. (* anlaşıldığı gibi değişiklik burada yapılmıştır eheeheh)[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- [Bu mesaj Head tarafından 29 November 2003 20:53 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wulfgar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Göz yeter; Bakışlarından anlarım ne olduğunu, zeki, akıllı bişey çıkarsa çeşitli yuvarklak hatlara geçerim haliyle...[hline]Avatar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ilk neresini gösteriyo? bi de böle bişi vardı sanki garbıçta..[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLeS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 gözlerine ama o da gözlerime bakarsa bazen refleks olarak kaçırıyorum. Ama eğer kaçırmazsam bıraktığı etki önemli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Surat-Bacak :)[hline]||Pause BoO Jack ICQ: 161010949 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 babacum yine yapmış yapcaanı.. :)[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 yaparım öle ben[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 abisine bakarım önce:D[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mayhem_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ben bu forumdan bi sonuç çıkardım... hollanda da yaşayıp kız konusunda lanetliyim fln diyen.. kızların muhabbetine önem veren insanlar da varmış.. babacum büyüksün getir eteğini öpeyim :) (etek yanlış anlaşılmasın öyle denir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hayır hollandada ben yaşamıyorum başkası yaşıyor.. ee insan kızlar konusunda lanetli olunca anca muhabbete önem verebiliyor[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar