3goiSt Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Kızsanız bir erkeği ilk görüşünüzde neresine,erkekseniz bir kızı ilk görüşünüzde ilk neresine bakarsınız... bayan arkadaşlardan msg atmalarını ricaediorum.ona göre kendimzie daha dikkat ederiz.. :)[hline]ultrAslan Heryerde Paticikte bile :)) www.ANTiKARTAL.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jabba Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Erkeğim ilk olarak suratına sonra ayakkabısına tabi ayakkabıya gelene kadar başka yerlere =) öle yani.Ama ayakkabı çok önemlidir benim için..[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlueStar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 göz, burun, saç.. tebessüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 direk yüzüne bakarım, ama yüzünde de ağzına,gülüşüne, somurtup somurtmaması çok önemli bnm için[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 -yakın mesefedeyse, direk gözünün içine :) -uzak bi mesafede ise, genel olarak tüm vücudu gördüğüm için ve o mesefeden gözlere bakmak zor olduğu için, genel değerlendiririm :)[hline][i]Wow - MM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Othranx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: DuNgEoN, 28 November 2003 14:16 tarihinde demiş ki: Erkeğim ilk olarak suratına sonra ayakkabısına tabi ayakkabıya gelene kadar başka yerlere =) öle yani.Ama ayakkabı çok önemlidir benim için..[hline]Jabba ICQ:66198646 [i]Sıfatlat ve ünvanlar gelip geçici şeylerdir!..[/b] helal olsun arkadaşa , kısaca ayakkabı diyerek heryerine bakarım ben demiş=)[hline]Halfmumi, 08 June 2003 06:13 tarihinde demiş ki: açıkcası evlenince karım olursa o yöntemi uygulayacam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 gözlerine.. eğer detaylı bakıyorsam özellikle ellerine.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. nomad13, 28 November 2003 03:27 tarihinde demiş ki: Yuce aerius sana sesleniorm : Heal pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Direk gözlerine bakarım. sonra sacına bakarım yüzüne bakarım. beğenirsem peşinden koşarım =)[hline]Türkiye Bunu Unutmaz... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Gözlerine odaklanırım, onun da gözlerimin içine bakmasını beklerim. O teması yakalayınca da inatçılığım sağolsun bırakmam. Kız ya somurtur gider ya tebessüm eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 yemegi gosteren salcasi demisler[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Androner Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ben, yüzünü görmeden bir kıza güzel demem. bu arada bu konumuz alan değiştirecek gibi geliyor.[hline]bu imza, bizim için gerçekten önemli bir imzaydı, takım olarak çok çalıştık, ben de hocamın verdiği talimatlar doğrultusunda elimden geleni yaptığıma inanıyorum. neticede önemli bir puan aldık... Artık önümüzdeki imzalara bakacaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 büyü kitabına :p[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 dişleri önemli benim için. ama ilk olarak gözlerine bakarım. sıcaklık hissedersem, olay biter.[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 elinde taşıdığı tabaklarai,elektrik süpürgei kullanırken ellerine,tabi herşeyin başı bunlar :p[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Yüzüne daha detaylı bakabiliorsam kalbine :-p tabe ne zaman yaptın dersen hic bi zaman yapaamdim kalbe bakmayi :-)[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Önemli olan iç güzellik :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Goz,sac ve gulu$ ... Baska haa bi de kalca taraflarına kayar gozum arada o kadar ( sadece o kadar )[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Tövbe ..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 yüzüne bakarım yane ifadesine tebessümüne bir profil scan de çeksem yeter[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 %20000 Saçlarına bakarım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ayağına saçına gıdığına tırnağına :p[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 eft abi saç siyah ve dalgalı ya da kumral ve dümdüz olck[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 göze bakarım göz rengi cok önemli degil ama parlak olması lzm ve canlı bakıcak boş boş bakan tipleri sevmem hiç bronz tenli, bakımlı, sarışın ,full makyajlı ,mavi gözlü ; marka giyinen tipler dikakt çeker ama bence çekici degiller doğal bi güzellik olması lazım yoksa okadar bakım onarım çalışmasını kendime yapsam ben daha bi taş olurum valla ;)[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 lol. ben boyuna bakmıyorum fiz bulunmaz yoksa.[hline]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Baturaabi 8 Eylül 2003 Saat 22.21 de demiş ki : Ya resmen Kamp kuruyollaw ya.. Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 gözlerine bakarım surat ifadesine bakarım uzaksa heryerine bakabilirim belli olmaz :D *!hınzır hınzır güler*[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar