MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Biliyorum üzerinde çok yazıldı çizildi önceden ISS3'ün bilgisayar versionuyla ilgili.Ama dxdiagdan AGP texture acceleration'ı kapatmam bile oyunun yavaş çalışmasını engellemiyo.çözünürlüğü 640x480 yaptım ona rağmen çok yavaş oynuyorum oyunu. Zira elimde Leadtek 64mb GF4 440 var.niye hala yavaş çalşıyo?[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 aynı sorun bendede war Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2003 aynı sorun bendede var ... aynı ekran kartı ... maalesef wındowed modda oynayınca hersey gayet duzgun oluyo ve oynanabılıyo ... kısaca bıze full-screen haram ...[hline]*The Bagımsız Oyun Bagımlısı ölümüne TURK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
geberik Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2003 128mb gf4 var bende 1024x768 de yavaş 800x600 de olması gerektiğinden hızlı çalışıyor (bu sorun bi bende var herhalde :) ) 800x600 de biraz oynayınca normal hızına dönüyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar