Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yeni çıkan oynamaya değer oyunlar

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar bugün oyun alıcam lütfen 17.00 a kadar şu an yeni çıkmış güzel oyunları söyleyin.Ben DungeonSiege görev pakedini alıcam kimse bisi demezse : = )[hline]-NAPIYORSUN SOLİD?
-mAP yapıyorum.
-Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD !
/Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
Mesaj tarihi:
Her ne kadar eleştirsemde Need For Speed Underground oynanmaya değer bir oyun. Yanlız oyunu çok ciddiye almamak lazm.

Star Wars : Knights Of The Old Republic çıktı geçen hafta. Konusu felan süper diolar. 4 cd aldım oynamadım daha.

Üstüne bir de XIII çıktı. FPS çizgiroman grafikleri felan ama güzel oyun.

Gamespot'dan bakabilirsin. Aşağıdaki link 23.11.2003'te çıkan oyunları gösterio platformuna göre.

Gamespot[hline]This Cat Scratches Free.

[Bu mesaj Catscratch tarafından 29 November 2003 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Comandos 3 3cd
Kotor 4cd
Lotr:rotk 3cd
Nfs Under... 2cd

Ehe bunların hepsi oynanası ama henuz hiçbirini oynayamadım bazen 1 tane oynanacak oyun olmaz bazende böyle gani gani gelir hiçbirisi alınamaz.Yavaş yavaş toplucam inşallah. :)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse
Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
Mesaj tarihi:
Bekle sacred ve riftrunner çıkıcak ama bugün diil ;)[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
Mesaj tarihi:
said:
Justin, 29 November 2003 14:58 tarihinde demiş ki:
hiç commandos 3 alma
heves etme[hline]Bu vatanın üstünde herkez kardeştir,
Bunu beynine iyi yerleştir!

+1[hline]a.k.a. Duxus
---------
Wisdom, clear my eyes.
Honor, guide my step.
Passion, fire my heart.
Darkness, hide my fear.
Life, be my shield.
Mesaj tarihi:
Dungeon siege alanlar nerden aldılar ? kadıköy yazıcı oglunun oralarda varmıdır ?[hline]-NAPIYORSUN SOLİD?
-mAP yapıyorum.
-Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD !
/Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
  • Yeni Oluştur...