SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Arkadaşlar bugün oyun alıcam lütfen 17.00 a kadar şu an yeni çıkmış güzel oyunları söyleyin.Ben DungeonSiege görev pakedini alıcam kimse bisi demezse : = )[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
Catscratch Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Her ne kadar eleştirsemde Need For Speed Underground oynanmaya değer bir oyun. Yanlız oyunu çok ciddiye almamak lazm. Star Wars : Knights Of The Old Republic çıktı geçen hafta. Konusu felan süper diolar. 4 cd aldım oynamadım daha. Üstüne bir de XIII çıktı. FPS çizgiroman grafikleri felan ama güzel oyun. Gamespot'dan bakabilirsin. Aşağıdaki link 23.11.2003'te çıkan oyunları gösterio platformuna göre. Gamespot[hline]This Cat Scratches Free. [Bu mesaj Catscratch tarafından 29 November 2003 14:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Comandos 3 3cd Kotor 4cd Lotr:rotk 3cd Nfs Under... 2cd Ehe bunların hepsi oynanası ama henuz hiçbirini oynayamadım bazen 1 tane oynanacak oyun olmaz bazende böyle gani gani gelir hiçbirisi alınamaz.Yavaş yavaş toplucam inşallah. :)[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 rpg böle lvl atlamalı bisi cıkmadı mı ?[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
Ardeth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Bekle sacred ve riftrunner çıkıcak ama bugün diil ;)[hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.''
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 sacred bi cıksa..[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
smerten Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Justin, 29 November 2003 14:58 tarihinde demiş ki: hiç commandos 3 alma heves etme[hline]Bu vatanın üstünde herkez kardeştir, Bunu beynine iyi yerleştir! +1[hline]a.k.a. Duxus --------- Wisdom, clear my eyes. Honor, guide my step. Passion, fire my heart. Darkness, hide my fear. Life, be my shield.
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Dungeon siege alanlar nerden aldılar ? kadıköy yazıcı oglunun oralarda varmıdır ?[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar.
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 lotr: rotk lotr: wotr aom: titans[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı.
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 kesinlikle tek bi oyun war: Star Wars : KotOR[hline]bornozlu canavar
codmaster Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Contract J.A.C.K de güzel oyun ama biraz kısa olmuş.[hline]Eaglef Ifock of Eclipse,TR (Retired)
chavez_ding Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 alman gereken 3 oyun var. need for speed underground knights of the old republic return of the king ve hala oynamadiysan max payne 2
mexinth Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 10/12 saatlik eğlence için Call of duty i tavsiye ederim Civ 3- conquestte bomba olabilir[hline]sonunda yeniledim.
Öne çıkan mesajlar