Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nero sorunu

_UndyinG_

Öne çıkan mesajlar

The Win-ASPI File '?.?' cannot be found,therefore yuo can select only image recorders
the missing file is one of the Windows 95/98/Me files. please fix this problem an then restart Nero.

gibi ibr uyarı mesajı çıkıyo daha sonra cd kopyalamak için devam ederken kopyalanacak bir kaynak (sources seçilen yer) bulamıyorum orası gri seçilemiyor açılamıyor. Bana bir yardım[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Sosyal ağlarda paylaş

denedim 3 farklı versiyonu 5 kez baştan yükledim silip silip hiç bişey farketmedi çözümü bilen varsa lütfen yardım etsin yoksa cdrw'yi söküp yakacam
bide anladığım kadarıyla bu daha önceden karşılaşılmış bi sorun lütfen yardım çünkü okadar para verdik anca cd okuo alet deliriyorum bende[hline]Gitar,Kadın,Para.......Sorusu olan??
Sosyal ağlarda paylaş

cdrwla verilen cdlerdeki nero programı sadece o cdw markasını desteklio olması lazım..bnmki yamaha ve program yamaha dışındaki markaları recorder olarak desteklemio..
yapıcaaan şey www.nero.com a girip nero 5.5 in en son updateini çekmek..yaklaşık 14MB sanırım..o updatele birlikte nero express die bi program gelio onunla yazabiliosun bi sorun çıkmıo..burning roomdaki o sorunu hiçbi crack veya patchle çözemedim ben..[hline]...is there a life after birth?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...