Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ehuhue konser

unity100

Öne çıkan mesajlar

tirena kantine girdim az med xp aliyim diye, 4 musician grup yapmis, kimse de yok baska, paso stim cakiyorum muzik dinliyoum. bi de ben stimi basiyorum diye deli gibi flourish cakiyolar konser oluyor resmen. bu oyunda muzik muhabbeti cok guzel.[hline]referanslar :
www.mizzah.com
www.tokaci.com(oscommerce customization)
turkiye.bookturkey.com
aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Sosyal ağlarda paylaş

tiyatro binalari var bazi sehilrerde..hatta player citylerede dikilebiliyor sanirim, keske coklu organize gruplar olsa 12 kisi felanda hepsi flourish ler patlatsa....

benim en cok guldugum seylerden biri sisman wukinin teki nalagorn caliyodu...bi flourish var boyle klavyenin ustune cikip caliyo arkasini ters donup geri geri caliyo felan....sisman wuki de inanilmaz komik duruyodu tavsiye ederim :)

tabiki tip bombardumani oldu adama eheh[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

Oyunun en başında ilk karakter twilek female yapmıştım, Master musician ve app. dancer olmuştu.

Genelde dışardan bakıldığında entertainerlar çok sıkıcı gözüküyor hep aynı yerde hep aynı şeyleri yapıyorlar sanılıyor ama alakası yok.. O zamanlar bir müzik topluluğuna üyeydim her hafta kesin 5-6 yerde parti veriliyordu. Hatta ilk konserimiz tatooine mos espa civarindaydi saat başı ücreti olarak kişi başı 15k almıştık... :D

Ama dikkat ediyorum herkez artık macroya bırakıyor kimse uyumlu müzik çalmıyor. O kadar güzel müzikler varki koro halinde çalındığında bütün gün oturup dinleyesin geliyor..

Europe-Chimera serverinda da bir adet wookie novice entertainer im var bir ara onuda kasicam ;)[hline]Why do the bad so ruin the GOOD? is there a man who takes me upon the stars?.. or am i alone till the end? life is bitch .. time to DIE..
Sosyal ağlarda paylaş

aklima geldi;

evet gene obje bi wuki ve sisman (hayir hayir feti$ degilim!)
bu sefer ciplak bi bayan wuki, EN sismanindan kosarak bestine cantinaya girmisti...basladi kivirtmaya kalcalardan felan flourishler patlatiyo..

insanlar once duraksadi filmlerdeki gibi...diger dans edenler felan sustu...ben noldor kumadam seklinde idik sanirim, bi anda cember olustu sisko nun etrafinda..millet bu grotesk goruntu karsisinda bribiri ardina yorumlar patlatiodu ve isin komiyi cantina bir anda inanilmaz doldu....en son birileri CSR cagiricakti bu igrenclige son verilsin diye hehe...

en cok kullanilan laf o dakiklar icinde "omg a fat wookie" idi :)[hline]*curiosity res-kills*
...mono
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...