Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 acı bıseydır olum bılırım acısını ondan gırdım damardan[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 hey allam gece gece guldurdun beni :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 zor zor[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Topic açmakta suç olacak yakında... Düşüncelerini paylaşan arkadaşlara teşekkür ederim...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Hmmmz annem babam ben 2 yasımdaykenden beri ayrılar yaklasık 17 yıl oldu heheh ben de 17 yıldır annemde kalıyorum direk babam derdim heralde :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Zeus adın ne?[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 eskiden de sorarlardı annemle babam yanımda olduğu için ne desem diğeri alınırdı ağlardım bende. bugün anneminde kendi özel hayatı var babamın da. ikisi de geziyor. bunu acısını en çok kim çekiyor biliyor musunuz? ben. össye hazırlanıyorum bu sene. aile desteği diye bir şey yok.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Yani sana destek olmuyorlar mı? Kendi hallerinde gidiyorlar ve sana "ne halin varsa gör" tavrını mı takınıyorlar. Eğer durum böyleyse yuh derim... Yanlış anladıysam düzeltirsin. Şimdi birkaç laf daha ederdim ama bayağı tartışma açar o yüzden susuyorum (şimdilik) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bana ne halin warsa gör dicekler varya allaaaaaaaaah...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 natural daha küçüksün özgür olcam şunu bunu yapcam diosun ama 2 adımdan ilersini görmüosun..[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Yorum yok....[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 babamla annem ben 2 yaşındayken fln ayrılmışlar tabi o zmn sormamışlar bana kimle kalırsın diye ama anneme vermişler ii ki. hiç bi zaman da ezikliğini yaşamadım nedense hatta hep çok sevdim bu işi. Ne bilim böle küçükken arkadaşlarım babasından fln korkardı ama benim babamla ilişkim farklıydı zaten ne yapsam kızamazdı bana hehe. Yada bi arkadaşın babası işten döner o da eve akşam yemeğine gitmek zorunda kalırdı. Baba kavramı ağır bişi bana gelmez. Ben direk annemle kalırdım ve öyle de yapıyorum. Sonuçta baba erkek olduğundan hayatta çok daha kolay sosyal ilişkiler içinde bulunabiliyo ama anneler türkiye de bu konuda mağdur olabiliyo. Annem çalışıyo olmasa yapayalnız olabilirdi benden ve abimden başka kimsesi olmayabilirdi anca konukomşı fln. ama baba tam tersine gayet sosyal olabilir, kendine bi eş bulması daha kolay yani daha az yalnızlık çeker i annemle kalırdım[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Mino, 29 November 2003 22:14 tarihinde demiş ki: Yani sana destek olmuyorlar mı? Kendi hallerinde gidiyorlar ve sana "ne halin varsa gör" tavrını mı takınıyorlar. Eğer durum böyleyse yuh derim... Yanlış anladıysam düzeltirsin. Şimdi birkaç laf daha ederdim ama bayağı tartışma açar o yüzden susuyorum (şimdilik) bazen 2 gün boyunca görmediğim oluyor kendilerini. zaten babam beni okula bırakmasa onu göreceğim yok. annemde geç gelio uyumuş oluyorum o vakitlerde.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bio-Chemical Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 3 yaşındayken ayrıldılar bu sene ocak ayında annem haziran ayında babam öldü. annemi fazla tanımıyodum zaten 2 haftada bir haftasonları bazen görürdüm. Babam ölünce çok mutlu oldum aslında bir çok kez ben öldürmek istemiştim şimdi öldü ve hiç üzülmüyom kendi adıma seviniyom. Soruya gelince eğer çok küçükken 3 yaşındayken sorsalardı annem derdim şimdi sorsalardı halam derdim çünkü annem yaşasaydı onun düzenine kurallarına uyacam derken aramız çok kötü olurdu kesin. şimdi halamla yaşıyom yaşamım tek kelimeyle "düzenli" oldu. eskisinden daha iyi hissediyom ayrıca.[hline]I live between 3 simple, radiation producing, places: PC, WC and TV. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 allah herkesin kalbine göre versin. yine de başın saolsun[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar