UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mahkemede size tek bir şans veriliyor.Ya annenizle kalacaksınız yada babanızla.Kimi seçerdiniz? Abi çok kişiye sordum çok deişik cvplar geldi bide sizden duyayım dedim...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 anne tabiiki. sonuçta o çekti senin acını o hakediyor.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 soruyu anlamdım sonsuza kadar falan mı yoksa sadece ayrılşcaklar iksinmden biriyle mi yaşicam istedğim zaman diğerini görcem?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Baba işin zorluğuda bu.Sonsuza kadar...Göremicen.Allah göstermesin böyle bi seçimi[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 yorum yok...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 soru güzel, çekici, ilginç de neden mahkemede soruyolar bunu bana? mahkemede " sonsuza birlikte yaşıyacağın ebeveynin hangisi?" diye bi soru sormazlar. cevaba gelince; yazıtura yoluna giderdim, çünkü ikisini seviyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hiçbiriyle derdim esirgeme kuumuna versinler beni[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 aile iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Bazıları direk intihar ederdim diyo[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Annemle kalırım; son karardır. Annem varını yoğunu bana ayırırken peder 3.5 aylıkken askere gidip akşamdan akşama gelen, sevgiden çakamayan adamdır. Annemi aldatıp metres hayatı yaşamaktadır. Yalan üstüne yalan söylemektedir. Daha da gider... 2 sene önce benden temiz bir dayak yemiştir. Şu an görüşüyorum (haftada bir, şu an aramız iyi sayılır) ama Aralığın ortalarında (sabrımı zorluyorum) yine delirtirse bu sefer benden ağır hasar alacaktır o kesin... Bu sefer kafakola alıp boğmayacağım ağzını burnunu kıracağım. Hem de ACIMADAN. Öyle baba olmaz olsun. Benim yaşadıklarımı bilmediğiniz için bu öfkemi anlayamayacağınızı da biliyorum. Ama bu seçenekte (ki artık reşitim zaten ayrıca peder benle yaşama taraftarı değil çünkü metresleriyle soykırıma kurban gideceğini biliyor) annemi seçerdim. O BENİM HERŞEYİM. Ne derler "Anne varken babanın bir gözü çocuğu görür, anneden sonra ikisi de görmez" Bu arada İSTİSNALAR TABİ Kİ VARDIR. Ama TV'de gördüğüm kadarıyla benim peder cinsi epey fazla. *!Mahkemeden sonraki zamanı iple çekmektedir. Nunçakusunu hazırlar.* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 babam trafik kazasında vefaat ettiği için öyle bi seçim hakkım yok eh.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Mino, 29 November 2003 01:34 tarihinde demiş ki: Annemle kalırım; son karardır. Annem varını yoğunu bana ayırırken peder 3.5 aylıkken askere gidip akşamdan akşama gelen, sevgiden çakamayan adamdır. Annemi aldatıp metres hayatı yaşamaktadır. Yalan üstüne yalan söylemektedir. Daha da gider... 2 sene önce benden temiz bir dayak yemiştir. Şu an görüşüyorum (haftada bir, şu an aramız iyi sayılır) ama Aralığın ortalarında (sabrımı zorluyorum) yine delirtirse bu sefer benden ağır hasar alacaktır o kesin... Bu sefer kafakola alıp boğmayacağım ağzını burnunu kıracağım. Hem de ACIMADAN. Öyle baba olmaz olsun. Benim yaşadıklarımı bilmediğiniz için bu öfkemi anlayamayacağınızı da biliyorum. Ama bu seçenekte (ki artık reşitim zaten ayrıca peder benle yaşama taraftarı değil çünkü metresleriyle soykırıma kurban gideceğini biliyor) annemi seçerdim. O BENİM HERŞEYİM. Ne derler "Anne varken babanın bir gözü çocuğu görür, anneden sonra ikisi de görmez" Bu arada İSTİSNALAR TABİ Kİ VARDIR. Ama TV'de gördüğüm kadarıyla benim peder cinsi epey fazla. *!Mahkemeden sonraki zamanı iple çekmektedir. Nunçakusunu hazırlar.* inanmak gelmedi nedense.. dövdüm falan.ilginç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ikisini de seçmezdim herhalde. ne yapayım ki? ya aslında annemi seçerim de, babama ayıp olur. :D şimdi bunu babam okursa sıçtık!?![hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 İnanmamakta özgürsün ama benim yaşadıklarımı yaşasaydın o zaman anlardın... İnan ki sen benden daha fazlasını çoktan yapmış olurdun. 5 senedir ayrı evde zaten. Başına ne geldiyse ve gelecekse hakediyor. Hayatımda hiçbir zaman kalıcı bir yere sahip olamadı çünkü "sevgi" den anlamıyordu. Bu durumda olan bir çok arkadaşım var. Herkesin sabrı bir yere kadar. Baba kavramı herkese göre değişir. Benimki iskele babası bile olamadı. Tabi kendin düşündüğün zaman bu laflar sana oldukça ağır geliyordur. Ama "Yaşamadan anlayamazsın." Benim olduğum durumda kesinkes annemi seçerdim. Çünkü iki ayrı kutbu simgeliyorlar. Ben anne tarafını seçtim. 18 senelik öyküsü var bunun. Kelimelerle anlatılmaz. [Bu mesaj Mino tarafından 29 November 2003 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Mavi, 29 November 2003 01:37 tarihinde demiş ki: babam trafik kazasında vefaat ettiği için öyle bi seçim hakkım yok eh.[hline]Kuzu GEçmiş olsun.Elinde babası olupda kıymetini bilmeyenler düşünsün...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Baba vardır "Baba" vardır. Ve benimki kesinlikle sizin baba diyeceğiniz insanlardan değil. İsterdim ki Mavinin babası yaşasaydı eminim benimkinden çok daha fazla yaşamayı hak ederdi. Ama insanlıktan nasibini alamamış bir insanın "baba" sıfatıyla gezmesi beni hem kızdırıyor hem üzüyor. Kabahat, çocuğun sinirlerini tepeye vurdurup onu babasını dövdürtecek hale getirendedir. Eskiden ona acırdım artık "ne hali varsa görsün" diyorum. Fazla merhamet maraza getiriyor. Yaşadığı yalan hayatı buraya yazsam siz de bana katılırsınız. Bir insan bir şey yaptıysa ne yaptığını söyler. Onuruyla söyler acı olsa da söyler ve bedelini öder. Ama benimki ödemedi, ödemediği gibi kaçtı ve "hem suçlu hem güçlü" tribine büründü. Anlattık, anlamadı, anlamamış gibi yaptı, geçiştirdi en sonunda "bana ne" dedi. Bende patladım. Siz olsanız ne yapardınız. Sakın hakkımı aramayı bırakırım demeyin bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 O olmasa şuan hiç Bİ KERE bile düşünmezmisin onu? Dürüst ol...Yitirdikten snra kıymeti bilinir bazılarının...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Açıkçası onu iki senedir görmediğimde hayatımdan birşey eksilmedi. Çünkü hayatımdaki yeri SİLİKTİ. Açık konuşayım öbür dünyaya gitse arada sırada aklıma girer ama senin babanı kaybettiğin (Tanrı uzun ömür versin) gibi asla olmaz, olamaz. Çünkü onun sende bıraktığı şeyler çok farklı. Senin hayatında o çok önemli bir yere sahip. O beni umursamıyor ben mi umursayacağım ki "baba" dediğim çocuğuna sahip çıkar. İyi imkan vermekle, iyi okullarda okutmakla bitmiyor işler. "Sevgi"dir aslolan. Ve o sevgiyi babamda asla bulamadım çünkü göstermedi bile. Onsuz kendimi daha iyi hissederdim evde. O gelince rahatsızlık hissederdim sebebi 12 ye geldiğimde anlaşıldı. Bizimki kazanovalık yapıyormuş da haberimiz yokmuş. Maddiyat uğruna ne dolaplar çeviriyormuş da ben güllük gülistanlık gidiyormuşum. "Bir şeyin altından kalkamıyorsan ona girişmezsin" "Yaptığın şeylerin karşılığını ödersin. Zarar görenlerin yaralarını sararsın." "Şerefli bir yaşam senin için önemlidir." Bunlar benim benimsediğim hayat görüşleridir ki herkesin benimseyebileceği görüşlerdir. Ama babamda (ki ona baba diyesim gelmiyor diğer babalara hakarettir bu) bunların kıvılcımını bile bulamadım. Ona öfkem bundandır. Asla iyi bir örnek olamadı. Aksine "nasıl insan olunmamalı" dersini çok iyi verdi bana. Bu bakımdan bana verdiği tek şey oydu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 O yüzden iyiler gideceğine kötüler gitsin derim ben. Babam dediğim tip de o kötülerden biridir. İsterse en yakınım olsun isteyerek kötülük yapan insandan daha kötüsü yoktur. Aramızdaki tartışma bundan zaten... "Kim olursa olsun o senin baban." Bu lafı çok kişiden işittim. Ama başımdan geçenleri anlattığımda bana anlayış gösterdiler. İnan bana benim babama benzeyen bir sürü insan var ve hepsi bu olayların mağduru. Ve bu insanlar kim olursa olsun yaptıkları yanına kalmamalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Minocum o lafı sana ben de ettim, anlayış da göstermedim, hala da göstermem :)[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Natural_Jedi, 29 November 2003 01:14 tarihinde demiş ki: yorum yok...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... arkadasın dedıgı gıbı bıze dusmez bence kendın ıyı bır dusun tasın ve oyle karar ver[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Llama, 29 November 2003 02:42 tarihinde demiş ki: said: Natural_Jedi, 29 November 2003 01:14 tarihinde demiş ki: yorum yok...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... arkadasın dedıgı gıbı bıze dusmez bence kendın ıyı bır dusun tasın ve oyle karar ver[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Abi naaptın ya? Adam heralde mahkemede bana böle sordular, sizce hangisini seçiyim diye forum'a topic açmadı, geyiğine felandır eha..[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Gösterme Cico. Göstermeni bekleyen yok zaten. :hmm: Sadece başımdan geçenleri yazdım gerisi sizin düşüncenizdir. *!"Yaşayan Bilir" der ve laflarını bitirmiş olarak arenayı diğerlerine bırakır* [Bu mesaj Mino tarafından 29 November 2003 02:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hadı bee geyıkmı sımdu bu bLaQ :-P[hline]''İktidar her yerdedir,direnişte...''Michel Foucault Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Öle bi yazmışın ki.. Kıvırma şimdi.. :P[hline]-= Myrlur Ownz Jo0 =- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar