Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

çok kısa bişi sorcam.. (a.k.a akıl danışma)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya şimdi bi kız var çıkıyo gibi bişeyiz ancak kız 16 sında 4 ay sonra idi heralde 17 olcak ben ise 19 umu yeni bitirdim . şimdi bu durumda "sübyanci" kelimesi benim içinde geçerli olurmu? alay konusu olmak istemiyorum fırlama arkadaşlarin arasinda ..
Yani diger normal kiz arkadaslarimin bana o gozle bakmasi aslında daha onemli (yani aralarinda subyanci felan diye bahsimin gecmesi). itibar kaybedermiyim ne olur? bi el atalim size zahmet..[hline]ben almiyorum
Mesaj tarihi:
kız arkadaşlarım daha büyük olur genelde benim, daha iyi öylesi[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki:
gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe

[Bu mesaj Mephisto_ tarafından 29 November 2003 22:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
harbi yaa bi liselide ben bulsam.. diom arada bi kaç lisenin kapısına çıkışına takılsam fln...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr:
Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?..
DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı
Ben:Höyk!?
DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün...
Mesaj tarihi:
Bak mesela bana liselim olmaz yakışmaz, yaş olmuş 26 :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.
[ no pain, no gain ]
Mesaj tarihi:
ne var yani kız italyaya gitmeseydi benim de 88 li bir sevgilim olacaktı ama şans işte lanetliyim ya...

bi de;
-kız vardır senden 1 yaş küçüktür ama 6 yaş küçük durur
-kız vardır senden 4 yaş küçüktür yaşıtın durur...

ben ikinci seçeneği tercih ederim...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
  • Admin
Mesaj tarihi:
Sana subyan diyenlere kendi anaları babalarını örnek ver genelde susuyorlar.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos
Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix.
Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc
Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo
Mesaj tarihi:
2003-1994=9 hesaplıyorum ben...
yanlış mı hesaplıyorum?

bu konuda bi açıklama yapmazsan affına sığınarak sana sübyancı ya da başka bişey dicem...[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher
Mesaj tarihi:
Evet aynen. Seviyosan sevmişsindir.. Kim ne derse desin. Biz evlenme planları bile yapıyoruz. Ailem gıkını çıkaramıyo. Seviyorum çünkü. Arkadaşlarım biraz senden küçük değil mi diyor ama olsun.. Kimseyi takmıcaksın..
Mesaj tarihi:
said:
Grudge, 29 November 2003 23:27 tarihinde demiş ki:
2003-1994=9 hesaplıyorum ben...
yanlış mı hesaplıyorum?

bu konuda bi açıklama yapmazsan affına sığınarak sana sübyancı ya da başka bişey dicem...[hline]You figure a sword and a
bunch of spells make you
tough? It ain't
what you got
that counts, berk.
It's
what you know.
-Fairven, a cipher

Al işte direk sübyancı diyo gönül bu seviyorum işte var mı diyeceğin seviyorum işte varmı diyeceğin.. Seviyorum uleaaynnn..
Mesaj tarihi:
aha bi cümle söylüom
yalnız birey güçlü bireydir.

boşver napçan kızlarla çıkıp evde bilgisayarın yok mu git pc oyna müzik dinle kitap oku :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
9 yaşındaki bir insan genellikle ilkokul 3 e gidio demi ?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu
bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir.
Mesaj tarihi:
Hiç bi şeycik de olmaz da benim de bi tane vardı aynı yaştaydık gören ablan mı diyodu ne alakaysa[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Mesaj tarihi:
Kızı seviosan gerisini sie et ama kız ark.larınla ılgılı konulara gırıo ve onnarla konusma gıbı bısıler zırvalarsa kıza sie de :)[hline]Grandmaster Welet...

Mesaj tarihi:
1994 makadır elüi sürçmüştür onun 84 tür o yok imkanı yok[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
  • Yeni Oluştur...