quamor Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ya şimdi bi kız var çıkıyo gibi bişeyiz ancak kız 16 sında 4 ay sonra idi heralde 17 olcak ben ise 19 umu yeni bitirdim . şimdi bu durumda "sübyanci" kelimesi benim içinde geçerli olurmu? alay konusu olmak istemiyorum fırlama arkadaşlarin arasinda .. Yani diger normal kiz arkadaslarimin bana o gozle bakmasi aslında daha onemli (yani aralarinda subyanci felan diye bahsimin gecmesi). itibar kaybedermiyim ne olur? bi el atalim size zahmet..[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 kız arkadaşlarım daha büyük olur genelde benim, daha iyi öylesi[hline]karakedi, 16 November 2003 01:35 tarihinde demiş ki: gider haspaticik.com, özpaticik.com diye domain alır, orada yeni bi site kurarım ehe [Bu mesaj Mephisto_ tarafından 29 November 2003 22:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 harbi yaa bi liselide ben bulsam.. diom arada bi kaç lisenin kapısına çıkışına takılsam fln...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben:Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Bak mesela bana liselim olmaz yakışmaz, yaş olmuş 26 :-P[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 iyidir iyi. 16 yaşın nesi varmış. 18+ işlere girişmeyin pek de :)[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ne var yani kız italyaya gitmeseydi benim de 88 li bir sevgilim olacaktı ama şans işte lanetliyim ya... bi de; -kız vardır senden 1 yaş küçüktür ama 6 yaş küçük durur -kız vardır senden 4 yaş küçüktür yaşıtın durur... ben ikinci seçeneği tercih ederim...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-tamer- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ne var ya sübyancılık yalan bişi.. Mesela benimde sevgilim 94 lü ama hiç docunmuyom. Kim ne derse desin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Sana subyan diyenlere kendi anaları babalarını örnek ver genelde susuyorlar.[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 aaa horacede sübyancıymış :P[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 94! ahhhahahaha... tamam hacım sen de 90 lısındır olur biter. ahahaha. vayvayvay...[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 o çıkarsamayı nereden çıkarsadın numbcım?[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-tamer- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Hayır 83 luyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 2003-1994=9 hesaplıyorum ben... yanlış mı hesaplıyorum? bu konuda bi açıklama yapmazsan affına sığınarak sana sübyancı ya da başka bişey dicem...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 vaktiyle yengeniz de onaltı yaşındaydı gençlerbirliği... ben de o zamanlar 19 yaşındaydım. aynı senin durum yani. bişi olmaz rahat ol. ayrıca arkadaşların sübyancı dese ne demese ne.[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-tamer- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Evet aynen. Seviyosan sevmişsindir.. Kim ne derse desin. Biz evlenme planları bile yapıyoruz. Ailem gıkını çıkaramıyo. Seviyorum çünkü. Arkadaşlarım biraz senden küçük değil mi diyor ama olsun.. Kimseyi takmıcaksın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-tamer- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Grudge, 29 November 2003 23:27 tarihinde demiş ki: 2003-1994=9 hesaplıyorum ben... yanlış mı hesaplıyorum? bu konuda bi açıklama yapmazsan affına sığınarak sana sübyancı ya da başka bişey dicem...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Al işte direk sübyancı diyo gönül bu seviyorum işte var mı diyeceğin seviyorum işte varmı diyeceğin.. Seviyorum uleaaynnn.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 aha bi cümle söylüom yalnız birey güçlü bireydir. boşver napçan kızlarla çıkıp evde bilgisayarın yok mu git pc oyna müzik dinle kitap oku :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Numb, 29 November 2003 23:19 tarihinde demiş ki: aaa horacede sübyancıymış :P[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? lol horace :))[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 9 yaşındaki bir insan genellikle ilkokul 3 e gidio demi ?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu bu mesaj bitmiştir lüften sıradaki mesaja geçiniz.Ayrıca bu msj okunduktan 10 yıl sonra kendini doğal şekillerde toprağa dönüştürüp imha edecektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-tamer- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Evet benim sayemde hepsini pekiyi getirecek çalıştırıyorum hep aşkımı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 94lü kız?? 83lüsün?? o senin kızın olmasın :P[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Hiç bi şeycik de olmaz da benim de bi tane vardı aynı yaştaydık gören ablan mı diyodu ne alakaysa[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-tamer- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Yuh naaptın ne kızı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Kızı seviosan gerisini sie et ama kız ark.larınla ılgılı konulara gırıo ve onnarla konusma gıbı bısıler zırvalarsa kıza sie de :)[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forseti Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 1994 makadır elüi sürçmüştür onun 84 tür o yok imkanı yok[hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki: Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar