Xaero Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Uzun süren arayıştan sonra MetallicA basçısını bulmuş. Eleman Suicidal Tendencies' den Rob Trujillo. Umarım grup için iyi bi seçim yapmışlardır, dinlemedim ben daha önce bu adamı. Ve umarım St. Anger albümü ile Load ve Reload ile MetallicA bitti diyenlere ağızlarının payını verirler. http://www.metallica.com/index.asp?item=710[hline]Emaleth, 24 Şubat 2003 10:33 tarihinde demiş ki: kafam girsin o kara benim be! XÆ®ø ƒâ®ß®Ìgh†™[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 NE bilim bence metallica artik sacmalamaya basladi.. Son demlerinde.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 o son bascı grubun aklı başında olan tek adamıydı nasıl kötüye doru gittiklerini görüncede bıraktı işte hala ne debeleniyorlar berbat kasetler cıkarmak içinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 evet satıcak sonuçta :)[hline]As he holds a single match in his fingers, we listen to his final words: "I'd rather burn than be held down,forced down.Freedom or fire !". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 baksana adam gozluk takiyo yaslandilar resmen[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yuh ya Bascı yı Bacı okudum bu lan haggard dan özenip gruba karı mı almışlar diodum :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Yok dagger esasinda baci o. Metallica bas örtülü iyi aile kizi bir ablamizi gruplarina dahil ettigini açikladi. Konser sırasindaki catering isini yapmak icin gruba alinan baci konser boyunca gözleme yapip satacagı, Metallica amblemli dantel ve nakışları satışa sunacagı açıklandı.[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ishinotsuyoihito Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: XaeroFarb, 26 Şubat 2003 18:24 tarihinde demiş ki: Ve umarım St. Anger albümü ile Load ve Reload ile MetallicA bitti diyenlere ağızlarının payını verirler. Metallica bitti [:)[hline]HeadShot..! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 estel nerenden çıkıo olm bu espiriler senin yüzünden televizyonu yere düşürüyodum :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 sen gene televizyonu düşürüyomuşsun ben blender ı kırdım forumu okurken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 yuh! blender ne alaka abi?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 televizyon ne alaka lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dagger Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 basit: televizyan bilg in hemen yanında duruyo. gülerken etrafı tekmelemeye başladım bi tanesi televizyonun sehpasına geldi.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Ikinci bi emre kadar espri yapmam yasaklanio galiba :) Baksana odaniza amerika saldirmis gibi olmus. Bu arada blender i merak ettim gerçekten...[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GeeM Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 kedi rendesi :)[hline]Join Our Army.. OrcMasters DivX Listem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 metallica 5. eleman olarak bir doktor aldı ! doktor sahnede olası kalp krizi ve her türlü rahatsızlıkta anında müdahale edecekmiş. kendisi daha önce birçok hastanede çalışmış bir doçentmiş[hline]Night! So I play. Give me a sign this is day. Give me some guidance, so I pray. It's time to die. Is that what I want? Korn - B.B.K. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 ozzy pop artık show falna yapio :) ben ölecem bari arkamdan kızım ünlü olsun die kızını meşhur edecek PAPA DON'T PREACH!! AWRIGHT BITCH (ne alaka)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2003 said: Dagger, 26 Şubat 2003 18:58 tarihinde demiş ki: yuh ya Bascı yı Bacı okudum bu lan haggard dan özenip gruba karı mı almışlar diodum :)[hline] lol[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining i am in love with loneliness..Elv En Melu Uei! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Setroth Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 üstte bir komşu var.. bir metalica çalıyor bir ricky martin... bende in flames - jotun misillemesi yapıyorum hemen.. susuyor haliyle heh[hline]Chaos can begin! Let it in! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Valla üst ve alt komsularimiz gayet mülayim insanlar. Onlarida rahatsiz etmemek icin alcak sesli dinliyorum müzigi :)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2003 Oyle bi komsun olcak ki aslinda bi o sana müzik dinletcek bi sen ona. Karsilikli dinliceksiniz :)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Cliff Burton'un üzerine basçı tanımam. Onun yerine başkası gelmeyecek ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeLi_CeVaT Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2003 said: Mortis, 26 Şubat 2003 23:50 tarihinde demiş ki: ben ölecem bari arkamdan kızım ünlü olsun die kızını meşhur edecek PAPA DON'T PREACH!! AWRIGHT BITCH (ne alaka) ozzy o kızı nası dövmüyo anlamıyorum..[hline]all i want to do is live.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: Estel_Anorien, 27 Şubat 2003 18:52 tarihinde demiş ki: Oyle bi komsun olcak ki aslinda bi o sana müzik dinletcek bi sen ona. Karsilikli dinliceksiniz :)[hline]BonePART, 23 Şubat 2003 23:20 tarihinde demiş ki: emlamı yad aincirli biskrem rullaz[/b] Querquobad Quane [SnowLords] herkes yıkılsaaa sora tofita yeseeek o yese po0takallı ben börtlenli sora fişneliyi paylaşsak[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 7, 2003 said: DeLi_CeVaT, 01 Mart 2003 01:25 tarihinde demiş ki: said: Mortis, 26 Şubat 2003 23:50 tarihinde demiş ki: ben ölecem bari arkamdan kızım ünlü olsun die kızını meşhur edecek PAPA DON'T PREACH!! AWRIGHT BITCH (ne alaka) ozzy o kızı nası dövmüyo anlamıyorum..[hline]all i want to do is live.. dövmesi değilde "kızım rejim yap domuz gibisin" demesi gerekir bence[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar