Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

lakers - san antonio spurs

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
valla fark 16'ya iyi inmiş
daha da rezil olcak gibiydi spurs ben 10 dakika kala bıraktığımda[hline]"oh my god, aliens !
don't eat me !
i have a wife and children, eat them."
(homer simpson)
Mesaj tarihi:
ben de 10 dakika kala bıraktım, 30 sayı fark vardı.
iyi yine 16'yla bitmiş.
herhalde son 10 dk'de yedekler oynamıştır,zaten ben bıraktığımda yedekler oynuyordu.[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki:
bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki
karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki:
evet abi beyinsiz...
--
RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki:
ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim!
Mesaj tarihi:
Aranızda prof basketbol oyuncuları bilirler.Bi takıma geldiğinizde takım ne kadar süper olursa olsun.Bireysel yetenekleri ne kadar süper olursa olsun.İlk maçlarda zorluk çekersiniz.
Ama maç yaptıkça düşüncelerinizi okumaya başlarsınız.
Lakers ı düşünün.Karl Malone ile Shaq içerde.Payton ile Kobe dışarda.Kobe zaten sayı makinası.Shaq zaten üstüne adam tanımam.Malone ile Payton ın asistlerini zaten hepimiz biliyoruz.Siz;
Malone-Payton-Shaq-Kobe bu 4 lüyü gün geçtikçe playoff lara kadar düşüncelerinin birleşeceğini vede orataya çıkacak Hücüm+defans makinalarını birisinin durdurabilceğini mi zannediyorsunuz?Uyumlu oynayan 4 tane süperstarı durdurmak kolay mı?Hayır değil.
Bence her playoff maçını hayranlıkla seyredeceğiz Lakers ın.Ha sadece biz mi?Hyr.Tüm nba fanatikleri.Hatta süperstarları.Magic Johnson dan Abdul Jabbar a kadar.Lary Bird ten Wilt Chamberlain e kadar.Jordan dan Julius Erving e kadar.Herkes seyredecek....
  • Yeni Oluştur...