eddy Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 fenerbahçe:kötü oynadı galatasaray:normal oynadı maçı hakkıyla kazandı. galatasaray seyircisi:tam bir hayvanlık yapdılar (abi gördünüz mü adam şişeye idrarını edip sahaya atmış bu kadar da pes doğrusu.) maçın yıldızı: Pis kel Volkan bence maçın yıldızıydı. galatasarayı tebrik ediyor fenerlilere geçmiş olsun diyorum ama fenerbahçeli olarak içim yanıyor bunu da söylemeden edemiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2003 ne icim yancak ya aradaki farka bak biri ALTİ sifir dieri iki sifir hehe:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eddy Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 abi yok birde adamlar öylemi bir konuşuyor ki biz 6-0 yendiğimizde bile bu kadar konuşmadık yaa.Ama haklarıda yok değil hani bizi gibi büyük bir takımı yendiler ya sevinsin garibanlar.[hline]www.merlininkazani.com Türkiyenin 1 numaralı oyun sitesi !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 hadi bea :-P siz 6-0 yendiginzde en son yer yerinden oynyuodu benim hatırladıgım :) yine 2-0 pek öle konusulmadı[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 maçı fenerbahçeli arkadaşımla seyrettim, sonra sinemaya falan girdik yine beraber şuana kadar maç hakkında birtek babamla konuştum birde bu forumda hiç öyle fazla konuşulduğunu sanmıyorum, dediğim gibi fenerin ideali galatasaray'ı yenmek olabilir ama galatasaray'ın ideali herzaman en iyi olmaktır[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 evet meph biz simdi 6-0 galatasaray'i yendik sene basinda kulup cok mutlu herkes amacina ulasti , hic sorunumuz yok oh . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 said: eddy, 08 Mart 2003 21:40 tarihinde demiş ki: galatasaray seyircisi:tam bir hayvanlık yapdılar (abi gördünüz mü adam şişeye idrarını edip sahaya atmış bu kadar da pes doğrusu.) Şükrü Şaraçoğlu Stadında (yanlış yazmış olabilirim, zaten fenerli değilim) Hasan Şaş'ın sırtına yumurta gelirse sizin oyuncularada bu takım materyaller atılır hoş "sana vurana sende vur mantığı" elbetteki yanlış..[hline]Experience My Dead Side KinGpiN® [Bu mesaj theKingpin tarafından 10 Mart 2003 17:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 yumurta bisi yapmaz da (savunmuyorum tabi ki) fatihin(oydu galiba) cam siseden cok ucuz kurtulması büyük sanstı oha direkt götürürdü adamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mephisto_ Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 şükrü saraçoğlunda bıçak saplandı sahaya ? yani bir tarafta yapılıyor diğerinde yapılmıyor gibi bir şey ortaya çıkartmasın kimse[hline]When I look into your eyes There's nothing there to see Nothing but my own mistakes Staring back at me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 öle bir iddia yok zaten benim dedigim sans eseri tam dibine düsmesi yoksa bıcak atılması normal demiyorum :)[hline]Nice 100 yıllara Beşiktaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 said: eddy, 10 Mart 2003 16:50 tarihinde demiş ki: abi yok birde adamlar öylemi bir konuşuyor ki biz 6-0 yendiğimizde bile bu kadar konuşmadık yaa.Ama haklarıda yok değil hani bizi gibi büyük bir takımı yendiler ya sevinsin garibanlar.[hline]www.merlininkazani.com Türkiyenin 1 numaralı oyun sitesi !!! Hakıkatten ben utandım,6-0 dan sonra adamlara bıde ben yuklenmeyım dıye susmustum.Bakıslarım yetıyordu. :)[hline]Simofle O 55 bin sosisliden biri -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar