Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

maç hakkında bazı bilgiler

eddy

Öne çıkan mesajlar

fenerbahçe:kötü oynadı
galatasaray:normal oynadı maçı hakkıyla kazandı.
galatasaray seyircisi:tam bir hayvanlık yapdılar (abi gördünüz mü adam şişeye idrarını edip sahaya atmış bu kadar da pes doğrusu.)
maçın yıldızı: Pis kel Volkan bence maçın yıldızıydı.

galatasarayı tebrik ediyor fenerlilere geçmiş olsun diyorum ama fenerbahçeli olarak içim yanıyor bunu da söylemeden edemiyecem.
Sosyal ağlarda paylaş

abi yok birde adamlar öylemi bir konuşuyor ki biz 6-0 yendiğimizde bile bu kadar konuşmadık yaa.Ama haklarıda yok değil hani bizi gibi büyük bir takımı yendiler ya sevinsin garibanlar.[hline]www.merlininkazani.com
Türkiyenin 1 numaralı oyun sitesi !!!
Sosyal ağlarda paylaş

maçı fenerbahçeli arkadaşımla seyrettim, sonra sinemaya falan girdik yine beraber

şuana kadar maç hakkında birtek babamla konuştum birde bu forumda

hiç öyle fazla konuşulduğunu sanmıyorum, dediğim gibi fenerin ideali galatasaray'ı yenmek olabilir ama galatasaray'ın ideali herzaman en iyi olmaktır[hline]When I look into your eyes
There's nothing there to see
Nothing but my own mistakes
Staring back at me

Sosyal ağlarda paylaş

said:
eddy, 08 Mart 2003 21:40 tarihinde demiş ki:
galatasaray seyircisi:tam bir hayvanlık yapdılar (abi gördünüz mü adam şişeye idrarını edip sahaya atmış bu kadar da pes doğrusu.)

Şükrü Şaraçoğlu Stadında (yanlış yazmış olabilirim, zaten fenerli değilim)
Hasan Şaş'ın sırtına yumurta gelirse sizin oyuncularada bu takım materyaller atılır hoş "sana vurana sende vur mantığı" elbetteki yanlış..[hline]Experience My Dead Side
KinGpiN®

[Bu mesaj theKingpin tarafından 10 Mart 2003 17:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
eddy, 10 Mart 2003 16:50 tarihinde demiş ki:
abi yok birde adamlar öylemi bir konuşuyor ki biz 6-0 yendiğimizde bile bu kadar konuşmadık yaa.Ama haklarıda yok değil hani bizi gibi büyük bir takımı yendiler ya sevinsin garibanlar.[hline]www.merlininkazani.com
Türkiyenin 1 numaralı oyun sitesi !!!

Hakıkatten ben utandım,6-0 dan sonra adamlara bıde ben yuklenmeyım dıye susmustum.Bakıslarım yetıyordu. :)[hline]Simofle

O 55 bin sosisliden biri
-.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...