arar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 cervantes e baktım 500 milyon oha falan oldum direk. ben kuru 90 -200 arası bi şey arıyorum daha yörel yani.[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 valla en güzeli ispanyo hocadan ders almak olur... o fiayata adam gibi bişi bulabileceğini sanmıyorum... İstanbul de Tömer kursları varmı bilmiyorum (ben hiç rastlamadım), varsa orası belki o fiyatlarda dır.[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 tömer var ama nerde onu bilmiyorum[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 118 den iste nosunu =o) Yoksa ankaradakilerden birininkini iste sor onlara =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 http://www.ekavtomer.com.tr Tömer Dil Öğretim Merkezi Halaskargazi Caddesi No:330 Şişli - İstanbul / Türkiye Tel: (+90 212) 232 58 32 -232 07 99 Faks: (+90 212) 234 54 42 al adresi bu[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 29 November 2003 17:58 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DiaBLeSSe tarafından 29 November 2003 17:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 minnet duygularımı belirtip teşekkür ederim[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 rica ederim =o)[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unbreakable Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ben fransızca biliorum italyanca ve ispanyolca yazıları anlayabiliyorum...Ama italyanca deilde ispanyolca öğren daha çok yerde geçerli....[hline]Kontrolsüz Güç, Güç Değildir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Ben japonca biliyorum,ancak eğer ileride japonlarla falan ortaklık kurmayacaksan pek öğrenilmeye gerek olmayan bi dil.Git rus dili ve edebiyatına sardır kendini zor ama zevklidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arar Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 önce şu ispanylcadan sıyrılayım o da olur inşallah[hline]don't make me any number or you eat the king of motion. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 almanca abi almanca ben memnunum almancadan ingilizceden kat kat çok seviom, hem işe de yarar kullanılır, alman hatunlar da ingilizlerden falan güzeldir[hline]a.k.a wicked Robin Williams Dead Poet's Society'de demiş ki: No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 BEnce almanca öğren.HEm daha kolay,benzerlik çok book---buch gibi :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 fransızca çok seksi bir dil :)[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 bence de fransızca rulz almancayı öğrenmek kolay o ayrı ingilizcen warsa ya da boşwer direk almanca derim[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 kuş dili de pis kaçar[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Almanca ogrenmenin neresi kolay onu anlamadim huehue Eger almanca biliyorsan ingilizce ogrenmek kolay ama tam tersi soz konusu degil... Hele gunde 45 dakkayla almanca'yi dogru duzgun ogrenmen icin yillarini harcaman lazim[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Abi o dediğin ''yıllar'' kişiden kişiye deişir :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 okulda 2 yıl almanca gördüm ama öyle bi tiskinti(sic) var ki bişi hatırlamıyom. pardon şeyi hatırlıyorum: ich bin dran. sırada ben varım. bi de ister istemez kulaktan dolma duyduumuz şeyler var tabii.. almanca emer. yunanca, ispanyolca, fransızca olabilirk. çince de olunabiliniteli.[hline] ..scripta manent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Bende 2 senedir görüyom. İch bin ein Schuler...Kulak dolgunluğu :) Başka bi mikim öğrenemedim :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho [Bu mesaj UltraPsycho tarafından 29 November 2003 21:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Almanca gibi bir dilde o "yillar" degismez... Zor bir dil kardesim almanca, sayisiz kuralsiz kurallar ile dolu bir dil... en basit ornegi "-n Deklination" diye bir sey var ki, anadilin almanca diilse bir kelimenin -n dekliniert oldugunu anlamanin yolu "yok" Ciddi zaman ayrilmayacaksan almanca'nin yanina bile yaklasma[hline]Nature's law instead of god in heaven Blind Guardian - Punishment Divine -=Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına karşıyım ben...=- "You know, if you take everything I've done in my entire life and condense it down into one day, it looks decent." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar