RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 arkadaşlar ben mesala landan server actım bi yere gideceğimde .go sehir yazıpta gittiğimizde altımızda ates cıkıyo ya [kal vas] onu coğalttım ben ama nereye atacağımı bilmiyorum yane bulamadım pls yardımcı olurmusunuz sağolun ...[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 SRC.NEWITEM i_ates SRC.ACT.P= SRC.ACT.MOVE 0 0 0 [ITEMDEF i_ates] NAME=ates ID=i_FIRE_COLUMN ON=@CLICK message ates return 1 bu sistemi uygulayabilirsin. 0 0 0 tam kendi altina ilk iki sayidan biri sag sol biri ön arka ama şimdi tam aklima gelmedi. Bi de diyelim 1 ile bir kare önüne çıkardın aynı sayıyı -1 yaparak bir kare arkana cikarabilirsin.[hline]UO oynamak resim çizmeye benzer, fakat her resim çizen sanatçı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 baba onu bende yazıyorum saol yinedede ben script dosyalarında .go komutunu bulamadım yane nerye atacağımı bilmiyorum onu öyle boş bi yere atmıyorsun yane ... cevap bekliyorum[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 o zaman sende yeni bir komut yaz onu kullandiginda ciksin .go yerine .git yada .uc gibi bisey yap ve o kamutla ışınla istediğin yere[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 ok neyse bosver bende yeniden yazmayim dedim varsa yeri orya atimde olsun dedim oke yinede saols oyle yazarım bende.[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar