Popeye Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Daeyede aynı şey olmuştu :) 2kere buffladı kendini[hline]Você Cría Os Mundos Que Nós Os destruímos Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Viru Jan-Tiran BH of the Ecl The solo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 bi kerede ben oyundan her girişimde belli bir noktaya geri dönüyordum.harcadığım para item vs geri dönüyordu her seferinde.tam para kopyalayacaktık bug düzeldi :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ehe yanlışım yoksa 10k dupelemeyi başarmıştık :p[hline]Muhendis A'ab the Lord Of Arachnes in Eclipse Wolith the Nerve-less Greenberet in Ahazi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: EarS, 28 November 2003 14:48 tarihinde demiş ki: bi kerede ben oyundan her girişimde belli bir noktaya geri dönüyordum.harcadığım para item vs geri dönüyordu her seferinde.tam para kopyalayacaktık bug düzeldi :lol: aynisi bugun oldu bana 180k kar'a gectim[hline]The World is yours. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Evt oluyor bu =) bende kontrol ediyorum arada acaba 2. kez yermi diye, sadece action ve health a işliyor sanırım.[hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sLog Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Action ve Strength yiyo sadece :P[hline]:·. -cøLdwínd- .·: (7:40 PM) : jedi sabrı olmasa, atlıcam pencereden. Eatar Pyrea :: Kettemoor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: Enginar, 28 November 2003 15:49 tarihinde demiş ki: Ehe yanlışım yoksa 10k dupelemeyi başarmıştık :p evet 10k dupelemistik ama sonra o para tranfer yüzdesinden gitmişti hehe[hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar