kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 ana winrar lazımmıs bi daha deneyecem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 oldu ama 200daki bug gene var mage ile baslıoruz oyuna oole oluo neyapabilirim ? tesekkurler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2003 yapman gerekn cok basit indir winrar'ın setup'ını yükle sonra indir client 2.03'ü bak dalgana yaws. Kasma kendini.[hline]Kibir En Sevdiğim Günahtır.... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 tmm benim o sorun halloldu da şimdide su medit cok yawas mana dolduroyor nasıl ayarlıycam onu bulamıom :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 spheretables.scp den meditation skilini bulup delay yı ayarlayacaksın[hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2003 saolasın bir sorun daha cıkarsa ben buraya yazarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 indirdiim skill menuleri calısmıor.orjinal menuleri kullanıo ama bu menu scplerini item scpsi gibi kullaniom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2003 said: zgrw, 31 October 2003 19:47 tarihinde demiş ki: önce o dialoglarin hangi itemden den kullanılcağını belirleyeceksin örneğin bs dialog için smiths hammer i seçtin sphereitemb4.scp dosyasını açcaksın smiths hammer'i bulcaksın ve smiths hammer'in altina şunu yazcaksın ON=@DCLICK SRC.DIALOG d_Blacksmith//d_blacsmith yerine dialogun adini yazcan bu işlemi her menu için gerekli itemlere yapman gerekir . Örnek : [ITEMDEF 013e3] DEFNAME=i_hammer_smith WEIGHT=4 TYPE=T_WEAPON_MACE_SMITH FLIP=1 RESOURCES=6 i_ingot_iron RESOURCES2=3 i_ingot_iron,1 i_log SKILLMAKE=BLACKSMITHING 10.0 DAM=4,16 //SPEED=60 SKILL=Mace Fighting REQSTR=30 TWOHANDS=N CATEGORY=Provisions - Weapons SUBSECTION=Maces & Hammers DESCRIPTION=Smith's Hammer DUPELIST=013e4 ON=@Create HITPOINTS={31 60} ON=@DCLICK src.dialog d_Blacksmith [hline]><><><><><><>< ////////// ////////// ||||||||||||||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 4, 2003 yaw bide su poisoning buyu ile artmıo :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2003 Yaw bi halledemedim su poiyi yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 13, 2003 Up And Help Me !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 posioning skilini altına gerekli eklemeleri yapmalısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2003 heh işte o eklemeler nedir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2003 bide yazdığım scrolların fiyatlarını arttırmak istiyorum.ama hangi scripte hangi ayar yapıcağımı bilmiorum yardımcı olursanız sevinirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 beyler help please Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2003 sphereitemb1.scp, sphereitemb2.scp,sphereitemb3.scp vs. böle devam eden scriptler var bunların icinden aratcan scrolları mesela arat energy vortex scrollunu orada value yazan kısmı kendin belirle.[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 [ITEMDEF i_mage_robe] Defname=i_mage_robe Name=Mage Robe Id=0204e Resources=25 i_cloth Type=t_armor Armor=41 On=@create Hitpoints=15 Color=03be Category=FireStarter ON=@Dclick IF ( > 75.0) return 0 ELSE SRC.SYSMESSAGE Buyu Yeteniginiz Yetersiz! ENDIF SRC.SAY * Ustune Cubbesini Gecirir* src.sysmessage Kadim Buyuculerin Gucu Sizinle! <500> ON=@Equip IF ( > 75.0) ELSE SRC.SYSMESSAGE Buyu Yeteniginiz Yetersiz! return 1 SRC.SAY * Ustune Cubbesini Gecirir* src.sysmessage Kadim Buyuculerin Gucu Sizinle! <500> Bu scpde bi sorun var ama nerde?sorun soyle mage robeyi sürükleyerek giymeye calıstığımda magery 75in altındaysa giymio.ama cift clickle giymeye calıstığımda üstüne giyiyo ama sonra magery yeteneğ,n yetersiz dio :) Yardımlarınızı bekliom esirgemeyin pls :) [Bu mesaj dom tarafından 24 November 2003 18:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 yanlış hatırlamıyorsam sphere skilleri normalinden 10 kat büyük görüyor yani sen scripte 150 yazdığında sphere onu 10 a bölüp 15.0 olarak alıgılıyor. oyüzden 75.0 için 750 yazcan . 2. si o ne biçim bir imzadar öle :)[hline]> ////////// ////////// |||||||||||||||||[Bu imza zgrw tarafından 21 November 2003 23:00 tarihinde değiştirilmiştir][Bu mesaj zgrw tarafından 24 November 2003 18:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 imza konusunda bu konuya bakin, artik imzalarinizi silmekten biktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 pff bi imza yazdık iyiki[hline]Saçların Islak Yoksa Islakmı Yaşamak Dedim senin için rügarları yağmurlara Gözlerinmi daldı yoksa sıkılıdınmı sorulardan Hiç geçmezmi gözlerinden bu Sonbahar Bir kartanesi ol kon dilimin ucuna Bir kartanesi eri ağzımda Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna HOŞÇAKAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayaalp Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 şimdi iyimi[hline]Rüyamda kuruluydu biliyordum diyordu inanmak lazımmış meğer iskanbil fallarına Uyandım bakakaldım hayali bir parmağın Bıraktığı yazıya Pencere Camının Buhusuna HOŞÇAKAL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar