Armedx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Arkadasalr sımdı ben kendıme air bir serverın uzerınde ugrasıyorum ancak:bizim evde ıkı makına war icerdeki odadaki makinada ANA CABLE var..ana bilgisayar uzerinden gecen ( tablet aracılıgıyle) 2. bir kablo benım makınaya baglı..ben sımdı kendı serverımı arkadaslarla yada testerlarla oynayamazmıyım? dıgelım x kişi serverımı dolasmak istiyo..herseyi ip leri verıyorum ama giremiyor.. cok onemlı yardım lutfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 cable ultratv<< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Ben kablo olayından pek anlamam , ama bir kaç yıl önce kablo kullanan bir arkadaşımın evinden server açmaya çalıştık , sizdeki hatayı aldık .. Kablo net çalışanlarına danıştık , 2 veya daha fazla bilgisayar bir kabloneti kullanırken , arada kullandığınız alet sayesinde kullanılan bir firewall var dedi , kaldırılamıyor dedi .. Bildiğim bu yani benim bildiğim kadarıyla giremezler[hline]Istiaron / RunUO Ultima Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 serverı ana makinadan açmanız gerekir ana makina dışında bir makinadan açarsanız ancak o bilgisayara bağlı diğer bilgisayarlarda server a girebilirsiniz internet cafe sistemi v.s. gibi. yardımcı olabilmişimdir umarım[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hmm anlıyorum yanı bır sekılde ana cable ı benım alete gecırmem gerekıyor..buda ablamı oldurmemle sonuclana bılır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ben olsam sponsor bulmadan bu ise girmezdim bi onay al ondan sonra gece gunduz calisma istegi gelecek.Ama bizim genel dusuncemiz hep boyle serveri yapalım sponsor kolay dimi? Aslinda oyle degil yani bil bunu[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 onu yapabilmen için arklarına senin Ethernet kartı ip sini vermemn gerekli yani hata edipde modem ip sini veriyosan giremezler ag dan giricek bilgisayarlarla dışardan giricek makinalara aynı ip olmas :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Sponsor meselesine gelince size tek bişiy diyorum harbi maille ugrasmayın gidin merkezine öneriniz sunun baya ilgilenirler ama verdikleri imakanlar sizi tatmin etmez çünkü ben yaşadım büle bi olay[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Erondora Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Armedx, 28 November 2003 15:38 tarihinde demiş ki: hmm anlıyorum yanı bır sekılde ana cable ı benım alete gecırmem gerekıyor..buda ablamı oldurmemle sonuclana bılır.. Armedx Aynı sey benim Basımdada war :D Su abimi Oldursem Kac yıl yerim acaba :) Yoksa Senle Bulusup TOplu Katliammı yapsak :D heheh[hline]Death Uo Shard Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Cable'ın olduğu makinada o portu diğer makinaya forward etmeniz, sorunu halledecektir.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 arkadaslar hıc bısı anlamadım..sugan acık ve net bıursekılde bana bu durumu acıklarmısınız .. ne yapmalıyım dostlarıma neyı vermem gerekıyor kı girebılsınler??? acık ve net lutfen sponsora da gelınce henuz serverımın ıstedıgım duzeye ulasmadıgına ınanıyorum cunku bu ısı sadece kendım yurutoyorumm su arkadaslarımında girebılmesını saglarsam gelısmeler artacak..luffen bana sen 2. makınedeyken bunu yapamazsın demeyın......beklıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: ShARkY, 29 November 2003 00:02 tarihinde demiş ki: Cable'ın olduğu makinada o portu diğer makinaya forward etmeniz, sorunu halledecektir.[hline]There are 10 types of people in the world: Those who understand binary, and those who don't.. Ethernass Sys. Adm., Sys. Security Prv., Ethernass Rsp. www.ekohost.net daha acık lutfen adım adım yanı :DD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Erondora, 28 November 2003 22:08 tarihinde demiş ki: said: Armedx, 28 November 2003 15:38 tarihinde demiş ki: hmm anlıyorum yanı bır sekılde ana cable ı benım alete gecırmem gerekıyor..buda ablamı oldurmemle sonuclana bılır.. Armedx Aynı sey benim Basımdada war :D Su abimi Oldursem Kac yıl yerim acaba :) wala gereklı bole bısı..sorun aslında benım delı gıbı ugrasmam makınanın basından kalkmam... ahh ah Yoksa Senle Bulusup TOplu Katliammı yapsak :D heheh[hline]Death Uo Shard Developer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 kablolar paralel bağlanır bilgisayara bu yüzden istediğin kadar bilgisayrı aynı hata bağla etkilemez sadece lag oluşur . kısacası ip verip kendi bilgisayarına bağlatabilmen gerekir .[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar