asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Benim sistem cortladı recovery cdsinden recover ettim. Sistemi modify etti. Sonra bir açtım ki C: tam takır kuru bakır. Ben bu dsyaları nası geri alabiliriiiim :([hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 aslında bu k. başlığını donanım yazılım bölümünde açmalıydın. herhalde konu dışı daha kalabalık diye burada açmayı tercih ettin. değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 muhteşem olacak.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hö? :D ne alaka anlamadım ehuehe[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Walla soruyla en alakasız cewap deep'inki galiba ?!? Oranla yani hepsi alakasız da msl benimki ..[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 deep diyor ki: "geri dönüşüm muhteşem olacak."[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Abi arkadaşlarından bulursan dergilerin verdiği ek CD'lerde öyle b.k püsür programlar oluyo.Oradan bulabilirsin.RAhatlıkla geri yüklersin bence...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: -Melancholy-, 28 November 2003 21:32 tarihinde demiş ki: deep diyor ki: "geri dönüşüm muhteşem olacak."[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! melankoli, zeki olduğunu belli etmekle kalmayıp bizi aydınlattığın için sana teşekkür eder zeki hareketlerinin, kıvrak zekanın sürmesini dilerim. konuyu bambaşka bi yere getirdiğim için de asinanyavuz dan özür dilerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 kender abi'me sevgilerlee... [Bu mesaj -Melancholy- tarafından 29 November 2003 00:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 biliyorum.cevabı vererek aklını,kıvrak zekanı ortaya koyduğunu söyledim ben de. kötü bişey söylemedim koç celal yapma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 wicca bişi dicem. Biraz insanları rahat bırak yahu :) Çok karışıyon valla.Tabi bu onların seçimi ama ben rahatsız oluyom.Umarım yanlış anlamassın :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 teşekkür ettim lem üstüme gelme. orda kulbu yedin tabi:p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Yok yani bende ters solicemde şimdi sen benden büyüksündür de.Büyüklere saygısızlık yapmak ilkem deildir...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Birinizde adama Yardım etseydi şaşardım :D[hline]Sad But True. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Günahımı alma kardeş 1. sayfaya bak.(o kadar biliyodum) :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2003 said: UltraPsycho, 29 November 2003 00:29 tarihinde demiş ki: Abi arkadaşlarından bulursan dergilerin verdiği ek CD'lerde öyle b.k püsür programlar oluyo.Oradan bulabilirsin.RAhatlıkla geri yüklersin bence...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho dergi cd lerini inceledim bana program adı söyleyebilecek var mı?[hline]Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar