binyuz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Abi allaha inanmam ama hep insanlara yardım etmye çalışırım. Kaç fakirin evine erzak götürmedimki. Kaç kişiye yardım etmedimki. Şimdi bunları soylemek anlamasız ama beni anlıcaksınız. Ben kime yardım etsem daha fazlasını istiyor vermessemde vereye zorunlu gibi kızıyo. Tamam ben fazla para kazanıyo olabilirim. Ama s.çarak çoğaltmıyom ya ondada bir emek var. Hep dostlarımı kaybediyorum bu yüzden. Hep benden fazlasını koparmaya çalışıolar. Aklıncada kazık attıklarını zannediolar. Neden bu kadar çıkarcı insanlar. Adam bana orda belki 1 milyar kazık atıo ama bilseki benle harbi dost olsa daha fazla yicez beraber. Sonuçta ben ne yapıcam mezaramı götürcem bu parayı tüm sevdiklerim yararlansın ama beni sömürmeden. Ya gerçek dostum 1 tane kaldı şu dünyada. Tekçıkarını düşünmyen bir insan paranoyak oldum artık ya. Her tanıştığım adam benim yaşantımı görünce beni sömürmeye çalışıo..Mesela bugun fork cafede tüm hesabı ödettiler şaa yapar gibi . Ağırlığı koyamıyorum ya neden bi çözüm bulun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 0ah! nasıl ödettiler ya? direk ödemiyorum diyip sie'yi bassaydın. ya da en etkili yöntemi kullancan, tuvalete kaçacan![hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ya çemberin içindesin ya da sonsuza dek dışında. arasında olamazsın.[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 anlamadığım sömürmelerine nasıl izin veriyorsun?[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... -- RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
binyuz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ağırlığı koyamıyorum. Koyamayıncada bozuşuyoruz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hmmm..valla çok saçma gelicek belki sana ama genellikle eğer övünüyorsan övünmemeye çalış..eğer övünmüyorsan onların yanında daha azıyla yetin...işte dünya bu insanlar çok nankör.ben de nankörüm o da nankör sen de belki nankörsün..insanlığın doğasında olan birşey...baştan hiçbişi yapmıcaksın ARKADAŞLARINA...daha sonra tam dostun olduunu hissedince artık paranı ortaya koymaya başıcaksın,yardım etmeye başlıcaksın...baştan eğer yardımsever başlarsan adamlar seni kullanır. eğer tam dost olup karşılıklı güven sağlarsan o zaman yardım edersin,paranı çıkarırsın.[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blademaster Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 sömürtme abi y açalış senm de kazan de bn dereden tutmuyoprum bu paraları de sora ne biliyim biyere gittiğinizdde mesela aah cüzdan almadım yaparsın bş defa da onlar öder nası oluomuş annarlar[hline]Ne kadar carpe diem deseler de inanma. Hep geleceğe oyna. Neden mi? Çünkü şu anda bu yazıyı okuyosun, geçmiş de saniyeler önce geride kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 kendi gelir seviyendeki kişilerle böyle bi sorun yaşamazsın büyük ihtimal[hline]Eclipse:Eive Ikeste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 madem herkes senle para icin arkadaşlıklar kuruyor. Sende bi yere gittinizmi cebindeki parayı slak diye ortaya koyma. cafeye gidionuz hepsi abi bende para yok beni idare edin diyolarsa baştan gitmesinler. sen onların paralarını ödemek zorunda deilsinki. bunun ağırlıkla alakası yok. acık gözlü olcan. Sen bana bir adım gel ki ben sana koşayım taktiği uygulucan. Olay budur.[hline]Türkiye Bunu Unutmaz... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: elesso, 28 November 2003 20:47 tarihinde demiş ki: kendi gelir seviyendeki kişilerle böyle bi sorun yaşamazsın büyük ihtimal[hline]Eclipse:Eive Ikeste +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Benle dost ol birlikte yeriz paraları.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Deep-Night, 28 November 2003 21:10 tarihinde demiş ki: Benle dost ol birlikte yeriz paraları Sen bıçağı ye deep :)[hline]Türkiye Bunu Unutmaz... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ne kadar cok paran varsa, o kadar az dostun vardır demis atalarımız ... ( Ya aslında simdi uydurdum da kesin demislerdir bole bisi )[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ehe aynı kadıköy'deki şoparların durumu.Nası alıyolar şerefsizler parayı.Bu devirde babana bile güvenmicen.Sana en çok destek olana güvenecen bence...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 alakanı keseceksin bu tür insanlarla... göbekten bağlı değilsin ya o ,insanlar hayatında ya vardır ya da yoktur... olmadı gel beni bul vereyim gazı kendi keyfine bak...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: BabacumMostors, 29 November 2003 00:36 tarihinde demiş ki: olmadı gel beni bul vereyim gazı kendi keyfine bak...[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... HAHAHAHA akşam akşam yapma ya lol *kopar*[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Anlamadım?[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 işte para her şeyi satın alamaza bir örnek daha...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mavi niye ööyle diyorsun ki çok güzel insan motive edilir, damardan gaz verilir[hline]Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış... Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 çıkarcılarla fırsatçılarla işin olmıycak sna zorla hesap ödettiriolarsa yada bişi yaptırıolarsa yapmıycam demeyı biliceksin otoriteni koyucaksın otorite dil yanı yapmak ıstemıosan yapmıycam dıyceksın ezdirme kendını[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Obscura Matthew Bard/Mage Reborn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ezdirme kendını bi kac defa param yok,evde unuttum vs. ayagına yat bak o zaman gorursun paran ıcın yanında olanı dostlugun ıcın olanı...[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Aferin pyro haklısın,bana çok oldu boyle.İnsan her yönden cömert olmalı;sevgi,para...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Tskler :) Ama doru abi hyr basıma böle 1 defa olay geldi kastende deil ama iste acele vs derken unutmusuz ordan örendım kı hepsı cıdden ark.ım :-)[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Abi ortalık,''oo ab bugun bizi çekiyomuşsun'' diyen p.ç arkadaşlarla doluyken kime güvenecen.Eskiden öylemiydi... :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 *!Fazla Merhamet Maraza Getirir* derler. Onlarla konuşacaksın başka yolu yok. Bozuşmamız size parasal destek olmamla mı orantılı diyeceksin. Eğer sırf bu yüzden arkadaşlıklarını senden esirgiyorlarsa sen de onlardan esirge. Çünkü senin dostluğunu hak etmiyorlar. Madem dostsun onlara acıyı da söyleyeceksin. Zor olduğunu biliyorum ama olayların aydınlanmasını sağlar bunu bilesin. UltraPsycho arkadaşın dediği gibi çağ değişti. İnce eleyip sık dokuyacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar