UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Kankanızla birlikte otobüste gidiyosunuz ve otobüs tıklım tıklım ve bi o kadarda sessiz.Etrafınızda kızlar var ve sürekli kesişiyosunuz.O sırada kankanız sırf gıcıklık olsun diye,Şaban baksana gasteye ne yazıyo.Şaban gel bişey dicem.(Şaban yerine başka kıl isimde olabilir).O anda karizma sıfır.Kızlar kıkır kıkır güldükçe o gaza geliyo.''Şaban utandınmı ne,kızlar siz onun kusuruna bakmayın'' falan diyo.Oysaki adınız Şaban Maban değil.O anda ne yapardınız.Katil olurmuydunuz? (A true Story :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 oole salakliklar yapcak arkadasim olmaz. oole salakliklara gulen kizlada isim olmaz. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Efendim ...(ark.ismi her neyse)?bisey mi soylicen fln derdim. Otobüsten inincede kacması icin 1dk süre verirdim[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 çok zor oldu bu yaa daha kolay yokmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: thanatos, 26 November 2003 20:43 tarihinde demiş ki: oole salakliklar yapcak arkadasim olmaz. oole salakliklara gulen kizlada isim olmaz. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © valla ben o salaklığı bizzat kendim yaptım... Çünkü doğum günümde eğer arkadaşım akmerkez de "Hadi lan kız tavlayalım höhöhölö" şeklinde bir laf edip bunu pratiğe de dökmeye çalışırsa ben ondan daha beter şeyler de yaparım ki yaptım... kızla kesişirken "Olm pikaçu en iyi pokemon diimi? çok iyi lightning damage ı var" falan diyodum bağıra bağıra ehehehe[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 dayak geliyorum demez,birden uçarak gelir[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: karpuz, 26 November 2003 20:52 tarihinde demiş ki: valla ben o salaklığı bizzat kendim yaptım... Çünkü doğum günümde eğer arkadaşım akmerkez de "Hadi lan kız tavlayalım höhöhölö" şeklinde bir laf edip bunu pratiğe de dökmeye çalışırsa ben ondan daha beter şeyler de yaparım ki yaptım... kızla kesişirken "Olm pikaçu en iyi pokemon diimi? çok iyi lightning damage ı var" falan diyodum bağıra bağıra ehehehe yazik arkadasina belki ciddi bi iliskisini onledin. =P[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ne demek yazık arkadaşına ya herif abaza... zaten o olaylardan sonra arkadaşlığımı kestim... şu an en kıl olduğum insan tipleri arasında...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki sen "lan pikacu" falan diyince adam hakkindaki dusunceleri degissin. sen kendi karizmani bozmus oluyosun. :) ayrica ben olsam "lan kalk kiz tavlayak" falan diyen adamla arkadasligimi kesmez direk dalardim. ;)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. © Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 He şunu eklemeyi unuttum.Ben ona 1 hafta sonra karşılık verdim.Vitrinlere bakarkene kadıköyde.Serhan,bayanın göğüslerine bakmasana içine düşecen abaza herif seni yürü len eve diye kulağından çekerek götürdüm.Hatun ve Serhan dumur halinde hareketsiz kaldı eheheu Ama ne yapsa benim en ii arkadaşım:)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 eğer adamın kız arkadaşı varsa onun yanında adama yapmadığımı bırakmazdım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 -olm hani su asıldıgın kız varya derya degil ama kızıl olan da degil sarısın olan.Ama gözleri mavi olan uzun boylu olan degil... senin telefonu istiyo vereyim mi?:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 DE-Javu bununla nası bi sonuca çıkılıyo bizi aydınlatsan??? :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki evet abi beyinsiz...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: UltraPsycho, 26 November 2003 21:32 tarihinde demiş ki: DE-Javu bununla nası bi sonuca çıkılıyo bizi aydınlatsan??? :) kardes ii güzel de su adımı bi düzgün yaz bea:) simdik soole oluyo sen ark.kız ark.yanında onları soyleyince kız dogal olarak attack moda gecerek stun cekiyo ve yakın mesafede pb yaparaktan ortalıga ve tabikide dogal olarak yanındaki cocuga baya bi hasar veriyo:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
De-Jeavu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: said: thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki evet abi beyinsiz... ehe:)[hline]Don`t trouble trouble till trouble troubles you! Dejeavu The Level 50 Eldritch... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Öle adamla işim olmaz böle arkadaşları alın bi yere hep beraber dövelim mümkünse...[hline]Elros Lúinwë Lord Nimphelos Lúinwë Est Sularus Oth Mithas; Onurum Hayatımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-tamer- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: said: thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki evet abi beyinsiz...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Bütün kızlar mı beyinsiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 akmerkez de arkadaşımız tavlamak istediği kızlar beyinsiz en azından... eğer bir insan akmerkezde dolaşırken tavlanabiliyorsa afedersiniz beyinsizin önde gidenidir...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-tamer- Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Abi hiç yaşamadın heralde koy cebine 1 milyarı bir iki credi cartını akşama evine 2 hatunla gelirsin ole bi memleketteyiz işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Evet tamer haklısın.Hani tipler vardır ya. ''Ayy caddede bi çocuk gördüm,süperrdii..'' ''Eee ne vardı üstünde?'' ''Tommy gömlek, onun üstünde Paul&Shark ,altında Prada,ayakkabısı ise Tımberland'di.'' ''Ayy,ne güzel,yıkılıyo desene'' Gibi vb. vb. aptal muabbetler :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: valla ben o salaklığı bizzat kendim yaptım... Çünkü doğum günümde eğer arkadaşım akmerkez de "Hadi lan kız tavlayalım höhöhölö" şeklinde bir laf edip bunu pratiğe de dökmeye çalışırsa ben ondan daha beter şeyler de yaparım ki yaptım... kızla kesişirken "Olm pikaçu en iyi pokemon diimi? çok iyi lightning damage ı var" falan diyodum bağıra bağıra ehehehe *gece gece kopar*[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 eheh delete tusunu aklınız estikce kullanmayınız[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Harbi ya şu pikachu taktiğini denemek gerek.Ne ezik bi durum.Ulan az izlemezdik :) Bide yol ortasında bağar, Agumon'dan....Bilmemne mon'a diye :)[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 kankam hiçbizaman otobüste kesiştiim kızdan daha önemli olamaz aynısını bende yaparım bana yaparsada beraber güleriz yanı bana şaban dese bende ona müslüm fln derim[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar