Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: wicca, 28 November 2003 02:13 tarihinde demiş ki: said: Chemical, 28 November 2003 01:51 tarihinde demiş ki: Ehmet:La HÜSOO! Hüso:Söle Abi.. Ehmet:LA PLAJI GÖRÜONMU LO! Hüso:Yok nerde aabi Ehmet:La bak aha orda işte! Hüso:Hani abi ner.. LAHABOOOOOW! Ehmet:LA HÜSO BİZ CENNETE GELMİŞİZDİR LOO Hüso:LAHABOOO BUNELAAA GAVURLARDAKİ CIBILDIKLIĞA BAKLO Ehmet:LA BIRAK ONU GEL BİZ YANAŞAK LOO Hüso:YANAŞAK ABİ Ehmet:3 DEYİNCE ATLIOZ ABİ Hüso: ALAAAH Ehmet: 1 2 3 ALAAAAH Hüso:ALALALAAHH Gavurs: Ay nooolu o may gaad raan türklerden bahsediyoduk koç.sen kürtlere kaydın:P sen buna kürt diyosan almanyadaki yaşayan türklerin kürtten farkı yok.Ben burda hergün kendi ülkemizde hergün orc gibi konuşan adamlar görüyorum.direk kürtlere bak derim,ama eminimki böyle dediklerimin yarısının türk olduğuna eminim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ramses oha abi sex açısından vizyon nedemek acep? daha farkı türler daha pozisynolar fln mı ? oha yanı pes![hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiXxXeR Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Yurt disinda yasiyorum:) Valla sadece o olay yuzunden gidip sicmaya usendigim oluo:D[hline]a.k.a. Sharez Give me the strength to be what I was and forgive me for what I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ramses öldürdün abi beni :tebrikz:[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 yeteri kadar gerizekali türk var burda almanyada bide abye girersek patlar buralar herhalde...[hline]UYKUM VAR! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Tabi size söylediklerim komik geliyor olabilir,ama ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim![hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 zuhaeuheah belli zaten attığın 1973612 mesajdan. hepsinde bu koku var. ıaejea 2 gündür ölüyorum senin mesajlarına. :D :lol:[hline]thanatos, 26 November 2003 21:03 tarihinde demiş ki: bide soole dusun abi. kizlar beyinsizmi ki karpuz, 26 November 2003 21:37 tarihinde demiş ki: evet abi beyinsiz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: Tabi size söylediklerim komik geliyor olabilir,ama ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim![hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. imzanla uyum içindemisin yoksa çelişiyomusun[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 O sadece espiri mayetinde oraya konmuş birşey,başka bir anlam ifade etmiyor...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 peki çevirip yakmamaya çalıştıgın kaz hangisi bizde yardımcı olalım ozaman[hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Dynamick ne kazı,neden bahsediyorsun sen? Düşüncelerimi özgürce söyledim ve inanıyorumki toplumun büyük bir bölümü benim gibi düşünüyor...[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Obscura Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Bi insanın imzası nası bi anlam ifade etmezki kendınle ilgili bişi yazıosan nası ölesine koydum dersınkı ayrıca sen cinselliği özgürce yaşayamayan diil cinselliği herşey gibi gören bi abazaya benzıosun daha çok aklı bacaklarının arasında olanlardan[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ya böyle taksit taksit yazıyorum kusura bakmayın ama hatırladıkça enstanteleri aktarıyorum. Bir hafta boyunca o kadar değişik tipler gördükki Almanya'da, tiplere baktık döndük bir daha baktık ve uzaklaştık mekandan. Bir hafta boyunca sürüyle keş, uçuk kaçık adamla karşılaştık. Neo nazilerle metroda aynı vagona bindik ve hiç biri tarafından rahatsız edilmedik derken... Geceyarısına doğru bütün grup otobüs bekliyoruz. Grubun kızları duraktaki herifler bize laf atıyor dedi. Gittik adamlara baktık herifler Türk çıktı beyler. Bir hafta boyunca elin adamı bize kışt demedi, bizim Türkler kızlara laf attı. Türk'ün türkten başka dostu yoktur demişler pekte doğru dememişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Herşey hayalde olduğu gibi olsaydı hayal kırıklığı diye bir şey olmazdı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Hellsing, 28 November 2003 11:48 tarihinde demiş ki: sen buna kürt diyosan almanyadaki yaşayan türklerin kürtten farkı yok.Ben burda hergün kendi ülkemizde hergün orc gibi konuşan adamlar görüyorum.direk kürtlere bak derim,ama eminimki böyle dediklerimin yarısının türk olduğuna eminim.. doğma büyüme türkler de şive nerden geliyo peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Obscura, 28 November 2003 13:42 tarihinde demiş ki: Bi insanın imzası nası bi anlam ifade etmezki kendınle ilgili bişi yazıosan nası ölesine koydum dersınkı ayrıca sen cinselliği özgürce yaşayamayan diil cinselliği herşey gibi gören bi abazaya benzıosun daha çok aklı bacaklarının arasında olanlardan[hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde demiş ki: yakınlaşan dudaklar ve birbirini kovalamaca oyunu yavaş beyler saldırmak için yer aramayın.adamın hoşuna gitmiş koymuş,büyütmeye gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: RamsesII, 28 November 2003 12:04 tarihinde demiş ki: Tabi size söylediklerim komik geliyor olabilir,ama ben cinselliği özgürce yaşayamayan Türk gençliğinin sesiyim![hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. ehehe abartmasak ?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: DynamicK, 28 November 2003 11:46 tarihinde demiş ki: taharet muslugunu biliyodum heh bizim hoca gitmiş oraya vaktinde bi konferans için sanırım suda yokmus soda falan varmıs kola ile yıkamış kıçı :P ordakilerin olayı farklı selpak la siliyolar ama her akşam yatmadan duş alıyolarmıs ole demişlerdi neyse farketmes genede pis be abicim çekilmez .. *!Patlar* Rofl ahuahuah!! :-D[hline]Türkiye Bunu Unutmaz... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
edi Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 taharet muslugu olmamasi kabus bisii bence de, ben zaten turkiyedeyken de hergun yikanan bi adamdim, ama simdi sadece yikanma saatlerimle seetme saatlerimi ayarlamam gerekiyo. Aynen soole, sabah kalkilir, kahvalti etmeden bi yikansak, hmm yok olmaz, once kahvalti, sonra bekle, sonra banyo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odchu Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: edi, 29 November 2003 00:52 tarihinde demiş ki: taharet muslugu olmamasi kabus bisii bence de, ben zaten turkiyedeyken de hergun yikanan bi adamdim, ama simdi sadece yikanma saatlerimle seetme saatlerimi ayarlamam gerekiyo. Aynen soole, sabah kalkilir, kahvalti etmeden bi yikansak, hmm yok olmaz, once kahvalti, sonra bekle, sonra banyo :) aynen ;kabus gibi ... simslere döneriz ,herşey belli bi' sırayla olmak zorunda ... :)[hline]Novice Civil Engineer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar