Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 rofl yaw süper olmuş bayram dönüşü kopanzi[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır]
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 (kimileri tatil yaparken kimileri böyle işlerle uğraşır)[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Yalnız konuya dikkat ettiniz mi darth vader tuvaletten çıkıo , sonra şekil pozlar verirken arka planda çocukluk fotoları var "ulan eskiden darth vader da böleymiş" dio izleyenler.. :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally!
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 darth vader değil darth aket onlarda uzay gemisinin bölümleri (yazışşşşşşşşş)[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!!
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Orası tualet deil, ışınlanma kapsülü o O çocukluk resimleri de Luke Skywalker'ın ee adam tabii oğlunun resimlerini bulundurcak (aket bn sana deiştim ilk kareyi tualette almıyalım, şu resimleri kaldıralım die ama sn dinlemedin al işte, farketmezler demiştin:))[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK [Bu mesaj Bonus tarafından 28 November 2003 23:24 tarihinde değiştirilmiştir]
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ahauaha yakaladılar ama direk tuvaleti :lol:[hline]Grandmaster Welet...
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: axedice, 27 November 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Darth aket'in ölüm sahnesinde kırılan kılıcı bide içinde kırılan :)Bonus-Wan'ın kılıcı biraz göze batıyo, onun dışında güzel.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Isık bulundugu ortamdan daha farklı yogunlukta bır ortama gırıp gıne ılk ortama gerı donerse paralel kırılma olusur. Hıcmı optık okumadın?..[hline]Cuce iste bildigin cuce
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Aket-Atum, 28 November 2003 23:14 tarihinde demiş ki: (kimileri tatil yaparken kimileri böyle işlerle uğraşır) lol,aferin çok önemli bişey yapmışın :)[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as !
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Baba bizde okulda çektik foto Jedi kılıcıyla Arkadaş upload ettimi haberim yoq...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho
Öne çıkan mesajlar