Mirluin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 rofl yaw süper olmuş bayram dönüşü kopanzi[hline]trees and I are one Mirluin lvl 16 student in K.A.L. (neophyte fletcher) sap geldim sap gidicem... [bu mesajın Mirluin tarafından 15 September 2003 10:26 tarihinde değiştirilmemesinin sebebi mesajın bu tarihten sonra atılmış olmasıdır] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 (kimileri tatil yaparken kimileri böyle işlerle uğraşır)[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Yalnız konuya dikkat ettiniz mi darth vader tuvaletten çıkıo , sonra şekil pozlar verirken arka planda çocukluk fotoları var "ulan eskiden darth vader da böleymiş" dio izleyenler.. :)[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 darth vader değil darth aket onlarda uzay gemisinin bölümleri (yazışşşşşşşşş)[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Orası tualet deil, ışınlanma kapsülü o O çocukluk resimleri de Luke Skywalker'ın ee adam tabii oğlunun resimlerini bulundurcak (aket bn sana deiştim ilk kareyi tualette almıyalım, şu resimleri kaldıralım die ama sn dinlemedin al işte, farketmezler demiştin:))[hline]MKC -Boynuzları -Geyik boynuzlu -GEYİK [Bu mesaj Bonus tarafından 28 November 2003 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Pyro_ Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ahauaha yakaladılar ama direk tuvaleti :lol:[hline]Grandmaster Welet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: axedice, 27 November 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Darth aket'in ölüm sahnesinde kırılan kılıcı bide içinde kırılan :)Bonus-Wan'ın kılıcı biraz göze batıyo, onun dışında güzel.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Isık bulundugu ortamdan daha farklı yogunlukta bır ortama gırıp gıne ılk ortama gerı donerse paralel kırılma olusur. Hıcmı optık okumadın?..[hline]Cuce iste bildigin cuce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Aket-Atum, 28 November 2003 23:14 tarihinde demiş ki: (kimileri tatil yaparken kimileri böyle işlerle uğraşır) lol,aferin çok önemli bişey yapmışın :)[hline]Teröre HAYIR ! Ülkenin bütünlüğü için sen de bir bayrak as ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UltraPsycho Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Baba bizde okulda çektik foto Jedi kılıcıyla Arkadaş upload ettimi haberim yoq...[hline] Face your fears, Live your dreams... UltraPsycho Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar