blackman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 beyler yıne yardımınıza ıhtıyacım var bılen lutfen yadım etsın -3 error verıyo nedır neyın nesıdır bı bılen varsa Allah rızası ıcın yardım etsın :)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackman Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 bu arada gremlın ve jong saolun ama hala sorunlarım var :) ya aslında bılen bırı varsa bastan sona kolayca ustun koru anlatırsa cok sevınırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amarcord Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ssanırım sundan kaynaklanıyor. sphere'yi düzgün kuramamışındır. Zip halindeki dosyayı direk c: 'ye extract et. sonra spheresrv.exe 'yi calıstır. düzelir.[hline]Türkiye Bunu Unutmaz... Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ? Galenthas, 21 November 2003 14:46 tarihinde demiş ki: Napım laytım galiba biras... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 -3 erroru sadece c: ya atmammısın yane baska yerde calıstırmısın o yusden c: at sadece orda calısır kolay gelsin...[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar