onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Beyler max payne 2 de hani vlad chapter 3 sanirim mission 8 hani vlad tepeden surekli bombalar atiyor siz bole kubber gibi bir yerin etrafinda dolasiyoruz bombalardan kurtulmaya kasiyoruz ama orada napicaz paso bole kaciyoz napicaz baska? nasil gecicez? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 1)bu soru daha önce çok soruldu ve cevaplandı,üşenmeyip araştırsaydın keşke. 2)niye "beyler"?Paticikde sadece erkeklernmi var sence? 3)vlad'ın durduğu balkonun vidalarını vur mp5 yada sniper kullanarak.4 tane vida vardı galiba kahverengi.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 tabancayla vur kör değilsen:D[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: DoGMeaT, 28 November 2003 20:11 tarihinde demiş ki: 2)niye "beyler"?Paticikde sadece erkeklernmi var sence? saçmalasaydın?[hline]İmza dediğin nedir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 niyeki?ben bir erkek olmasaydım o başlığı görünce üzülürdüm belki.[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Evet bende çok üzülürdüm yani..[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 adam gozukmuyor surekli bomba atiyor gozukmeden farkindamisin ama said: zlorwf, 28 November 2003 20:15 tarihinde demiş ki: tabancayla vur kör değilsen:D[hline] Part metal, part bone and all death.. I trade for life with the insurgents. My resources, unlike theirs, are limitless. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar