green_martian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 p4 2.66 ati igp 345 64 mb 448 ram de calisir mi bu oyun?[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: DeamoN, 26 November 2003 00:57 tarihinde demiş ki: apartmant da party olucak catina daki bi karı davet edicekti seni sith askeri olan bi karı sen aptyye gitcen bunnar içip sıçıcak sızcak armor çalcan ordan sith armor onu giyip asansörtden aşağı incen[hline]bornozlu canavar yok abi party falan yok south apartmants dede north apartmants dede yok.zırh falan bulamadım bi tane sith bana zırhı zormuştu bende seni öldürüp zırhını alcam diyip adamı öldürdüm.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: Natural_Jedi, 26 November 2003 11:59 tarihinde demiş ki: said: DeamoN, 26 November 2003 00:57 tarihinde demiş ki: apartmant da party olucak catina daki bi karı davet edicekti seni sith askeri olan bi karı sen aptyye gitcen bunnar içip sıçıcak sızcak armor çalcan ordan sith armor onu giyip asansörtden aşağı incen[hline]bornozlu canavar yok abi party falan yok south apartmants dede north apartmants dede yok.zırh falan bulamadım bi tane sith bana zırhı zormuştu bende seni öldürüp zırhını alcam diyip adamı öldürdüm.[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... party'e ulaşmak için kasmana gerek yok m'ye masıp map'i aç (bunun için upper city gibi tamamen güvenli biyerde olman lazım) orda aşşağıda go to hideout var ona basarsan seni hideoutun önüne götürüo otomatik olarak Rancor'u ben ortalıktan topladığım mineları dizip mineların üzerine çekerek öldürdüm çok ta kolay oldu. Natural_Jedi sorunun seste banada aynısı oldu sesi kapatcaz başka yolu yok (eğer anakartın yeniyse bazen EAX desteğini açınca da düzelio) Jedi Master's Robe giyiyorum uzaktan saldırınca hala force jump yapmıyor biri bu konuda yardım ederse sevinirim[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 önünün de temiz olması gerekiyo. benim standart partide (canderous ve carth'ı alıyorum yanıma hep) bitek ben meleeye giriyorum...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 abi herifler ne oyun yapmış oyun için 3 gün üst süte kadiköye indim cd ler boyna bozuk çıktı en sonunda yükledim oyunu sonra girdim ilk bölümü oynadım gaz bi şekilde böle alla artık sabahlarım başında falan diyorum.apartmants te oyun sapıttı falan ne olduğunu anlamdım önce ayarlarla falan oyna dım falan düzeldi şimdi de boktan bi zırh için ordan oraya koşuyorum...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ya bende geçtim takıldığım yeri oyun cidden çok çok güzel[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 OHAAAA!!! BOMBAAAAAA!!! darth malakla karşılaşmamızdan sonra oyunun bütün rengi değişiyo. nioahahaha. BİLİYORDUMMMMM!!! ama spoil etmicem :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bende aptal bi yarışta takıldım bi saber'ı elime alsam warya of of yarışı kazanınca ne oluo?[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 oyunun tam cozumu cikti mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: Natural_Jedi, 27 November 2003 02:42 tarihinde demiş ki: yarışı kazanınca ne oluo? bastillayı kurtarıyosun. bastillanın da double bladed light sabre'ı var :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Bende Amd Athlon Xp 1.7 Geforce fx 5200 128 mb ddr 512 DDR ram var oyun calismiyo. ikona klikliyorum o geminin resmi cikiyo sonra gidiyo ve oyle kaliyo. Son driverlari yukledim grafik karti icin configure da ki testimin cogu yesil sadece processor hizim sari. [Bu mesaj mountaindew tarafından 27 November 2003 12:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 crack...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: Grudge, 27 November 2003 04:11 tarihinde demiş ki: said: Natural_Jedi, 27 November 2003 02:42 tarihinde demiş ki: yarışı kazanınca ne oluo? bastillayı kurtarıyosun. bastillanın da double bladed light sabre'ı var :)[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher ehe tama gerek kalmadı çok tan geçitm zaten soruyu sorduktan sonra.hatta jedi bile oldum şu anda hound ları falan kesiyorum.academy görev falan werdi[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 strange ruins görevini nasıl geçtiniz bi el atın ruin e gittim bi droid falan war acedemy'nin olduğu gezegende kaldım..[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: Grudge, 27 November 2003 14:21 tarihinde demiş ki: crack...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Crack..... Banamiydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 yup. son cdde olması lazım...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 burda 1.01 ver. beta için de crack var hepsi burda yani:)[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 walla ben malakla karşılaştım oyunun rengi deişmedi ben dark side ın dalgalarına kapılıp gitmek istiodum malak la bizim karıyı öldürüp tek sith lordu olucaktım ama bi bok olmadı[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mountaindew Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 biraz oynuyom cc+ runtime error verip duruyor. saol grudge bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: DeamoN, 28 November 2003 14:14 tarihinde demiş ki: walla ben malakla karşılaştım oyunun rengi deişmedi ben dark side ın dalgalarına kapılıp gitmek istiodum malak la bizim karıyı öldürüp tek sith lordu olucaktım ama bi bok olmadı[hline]bornozlu canavar ehe bende paso dark gidiyorum.hatta bazen çok acizlere falan acıyorum ya ama acayip zevkli demek ki dark ta oluna biliniomuş.valla ben malak'ı göresem ona falan katılmayı düşünüyorum...[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 walla bilmiyorum bence revan olayı gayet bomba...[hline]You figure a sword and a bunch of spells make you tough? It ain't what you got that counts, berk. It's what you know. -Fairven, a cipher Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 natural malak senin apprentice in sen darth raven sin gerçekte =)[hline]bornozlu canavar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 abi oda açılmış oyunu bitirdim diye oraya yazın bari sonunu benim sistem overrun oldu:), oyunu başkasına kaptırdım zaten, bide format yiyince alet savelerimde gitti baştan başlıcam bide sonunu öğrendim şimdi böhüüeeaaa ulan acıların çocuğu oldum be! *!aquila'nın peşinden workbench'e koşar*[hline]icq:172758290 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar