Armedx Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Arkadaslar ne olur acık bır sekılde yardımcı olun..orjinal harıtada ugrasmak ıstemıyorum..spherede kendı serverıma baska bır map ıstıyorum ancak yok yok yok...bılen warsa benımle paylasabılırmı rıcam olsun[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 hmm bak www.dbsource.net/dbsource adresinde map bölümünde degişik haritalar var[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 o onu demek istemiyor haritayiş degistirmek istiyor... hazir dunya deil yane oda mul dosyalariyla oluyo ama bende yapamadim :D[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 mesela ring of life ı bılırsınız orta dunya rp sı yapılıyor vede orta dunya harıtası kullanılıyor bende orjınal harıta dısında bır harıta kullanmak ıstıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Canım benim DBSOURCE sitesi script ibaret bi site deil belliki bakmamışsın mul files yazan yere girin ordaki mul dosyalrın çek , çektigin mul dosyası içinde map de olur onu uo klasörüne at al sana Ring Of Life gibi dünya hadi koay gelsin :D [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 27 November 2003 18:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: rune_xander, 27 November 2003 11:44 tarihinde demiş ki: o onu demek istemiyor haritayiş degistirmek istiyor... hazir dunya deil yane oda mul dosyalariyla oluyo ama bende yapamadim :D[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz.... www.dbsorce.net/dbsouce ///Bu siteyi dikkatli ararsan bulursun sanki biz salagız anlamadık adamın ne demek istedigini[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 cok enteresandır cable ım war ama sızın belırttıınız sıteye isgırmek ıstedıgımde 'İstediginiz web sayfası cevrımdısı kullanılamıyor'baglanmak ıcın baglanı tıklayın dıo TEPEM ATTI YA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 yok beyler olmuyor ne hıkmetse baglanmıyo ıste . .. baska yer warmı_? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 tamam tamam acıldı .. MUL FILES a geldım map 1 map 2 nebılım baska seylerde war ...sımdı bırını ındırıorum..verdatalı olanlarımı ındırcem ındırdıklerımı nereye atcam ne yapmalıyım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 indirdiklerini ultima online kalsörü içine açıcan dosya degiştirilsinmi seçeneginede evet de sora yeni map ler yüklenmiş olur kolay gelsin :D[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 dıemaster tek tek ındırdım uo ya attım ama map deısmedı degısen ne bılım mesela moonglowa bı suru süs püs eklenmıs ama gene brit moonglow...tek tek hepsını ındırıp denedım..brite abuk subuk seyler yapmıslar benım ıstedıgım zemin farklı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Annadım Rinf Of Life daki gibi bi map istiosun ilginç ben dbsource dan çekmiştim degisik map biras daha dikkat li araştır dicem çünkü siteden kaldırılması zor bi ihtimal[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ya ısın kotusu muldakılerın hepsını ındırdım ama zemin acısından deıgısıklık olmadı..sende bır baksan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gremlin Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 siteden silmiş olabilirler bende indirmiştim orda ama ben yinede tavsiye etmiyorum arkadaşlar sizi açınızdan iyi olabilir yeni bi harita ohoh ne güzel dersiniz dimi kimsenin bilmediği artık herkes benim serverıma gircek ama olmuyo ki beim tahminimce insanlar ben bu haritayımı ezberliycem bide sosaria yı zor ezberledim zaten deyip çıkarlar ki arqas a bi test içi daldıımda o hisle çıkıvermiştim hemen serverdan çünkü bilmediğim bi harita geziyorum geziyorum bi türlü şehrin souna ulaşamıyorum yanbi ne biliim ama o kdr çok istiosan siteyi biraz daha araştır diicem başka bi çare daha var www.sphere.com forumlarına yaz tabi server açtıına göre ingilizcen iidir heralde.[hline]Baggio, 03 July 2003 18:32 tarihinde demiş ki: Sphere bolumunun 2 hafta kadar once atildigi Oyunlar bolumunden Ilgi Alanlari'na alinmasi icin kampanya baslatiyorum, katilanlar bi reply seetsinler suraya. Baggio, 03 July 2003 19:42 tarihinde demiş ki: Burasi Scriptsharing bolumu yanliz, UO degil omer_gnr, 03 July 2003 20:48 tarihinde demiş ki: Yanlış düşünüyorsunuz arkadaşlar UO oyundan başka birşey değil. gremlin483 şu anda dio ki: İsteyen istediği yorumu yapsın artık... MY ICQ[/b]=Listeye Ekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rune_xander Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: DIEMASTER, 27 November 2003 18:46 tarihinde demiş ki: said: rune_xander, 27 November 2003 11:44 tarihinde demiş ki: o onu demek istemiyor haritayiş degistirmek istiyor... hazir dunya deil yane oda mul dosyalariyla oluyo ama bende yapamadim :D[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz.... www.dbsorce.net/dbsouce ///Bu siteyi dikkatli ararsan bulursun sanki biz salagız anlamadık adamın ne demek istedigini[hline] kusura bakma bunu yazdıktan 5 dakka sonra caktim olayi zaten :D[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Armedx Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 10 yıllık ıngılızce egıtımınden sonra iyi olmalı.. o sorun deyıl ama ben kendı acımdan ıstıorum..serverı acıp ınsanlar oynıcak dıe bı garantı olamaz cunku evde network sıstemı war arkadaslarım oynayamıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: rune_xander, 28 November 2003 09:25 tarihinde demiş ki: said: DIEMASTER, 27 November 2003 18:46 tarihinde demiş ki: said: rune_xander, 27 November 2003 11:44 tarihinde demiş ki: o onu demek istemiyor haritayiş degistirmek istiyor... hazir dunya deil yane oda mul dosyalariyla oluyo ama bende yapamadim :D[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz.... www.dbsorce.net/dbsouce ///Bu siteyi dikkatli ararsan bulursun sanki biz salagız anlamadık adamın ne demek istedigini[hline] kusura bakma bunu yazdıktan 5 dakka sonra caktim olayi zaten :D[hline]herkez uo oyanayabilir ama uonun icinde yasayamaz.... Heuheu :D olur bea yanlış anlaşılmalar salla gitsin[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Bu arada ben mul lere baktım degişmiş hepsi yaw :( [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 28 November 2003 19:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar