Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ben bir sphere serverda oynarken büyü attığımda, yediğimde, öldüğümde, reslendiğimde, recall/gate kullandığımda oyun takılıyor sizce sebebi ne? Makinam: P4 2400 256 mb ddrram GForce 4 Mx 440 64 Mb 56k Modem (bağlantım Superonline) DirectX 9.0 Harddiski defrag ettim, Uoyu baştan kurdum, patchini yaptım fakat düzelmedi ne yapmalıyım?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 belkide oynadığın serverda bi sorun vardır normalde hemde yeniden yukledim felan diyorsun sende bi hata oldugunu sanmıyorum bide burya tekrar hangi serverda oldugunu yaz ve baska serverdada dene aynen olursa eger o zaman sende bi sorun var yane pc de Kolay Gelsin...[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Theselia diye bir server... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Nebula'da problem yok demek ki serverdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Gm geldi ve flaglerle ilgili birşeyler söyledi. Charın flagleri mi ayarlanmalıymış, birşeyler dedi ya. Neyse ne demek oluyor şimdi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar