abdullahery Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ya ben yeni uo culardanım ark lar dedi server ac ddi takılalım dedi actim ama kımse yok yardım etcek ben acc u nasil fri eticem yardım edebılırmısınz[hline]*My name is Lah..Abdullah* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaiDaN Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ilk önce cafedeyse eğer arkların da aynı cafeden oynicaksa her hangi bi masadan acsan girebiliyolar ama baska bie yerden oynicaklarsa ana makinadan kurman lasım ama evden acıcaksan bunların hiçbirine gerek yok acc acmak için account dosyasına gir sphereaccu`yu ac [nick] plevel=gm-owner-seer vs. pass=pass yaz kaydet bukadar Kolay Gelsin[hline]..:Ölümün Benim Elimde:.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Veya Sphere consola account add yaz. enterla # yaz bundan sonra enterla save atacaktir save attiktan sonra bunla girebilirsin.Ha bu player oluyor oyuna girdikten sonra tekrar consola account plevel 07 yazarsan owner olur asagida verecegim sana neyin ne oldugunu. 07-Owner 06-Admin 05-Developer 04-Gamemaster 03-Seer 02-Counselor 01-Player 00-Guest Not:Kullanici adi,sifre arasinda bir bosluk var unutma :)[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar