darklife Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 selam arkadaslar ben age of shadows makıneme yenı kurdum ve tup patchlerını yaptım ve server baglanmaya calısınca su hatayı verıyor (fontmanager::loadfonts: cannot open "fonts.mul") bunu nasıl duzelte bılırım lutfen yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 ya lutfen bır bakın arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 fonts.mulu bulamiyor.[hline]Within the mind they hold vigor. Within the heart they hold sorrow. Within the body they hold strength. Within the soul they hold power. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darklife Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 hallettım kardes yıne de yardım ettıgın ıcın cok sagol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar