SisTa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Part 2de, max monayla sevisirken cleanerlar gelio k1z kac1o max assag1 düsüo hani orda tak1ld1m, heryeri temizledim bi tane adam kalmad1 saf saf geziom yaw..Lutfen yard1m kafay1 yiyeceemm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 biraz daha ayrıntılı yazarsan yardım edebilirim.sahneyi hatırlayamadım.[hline]Many nights we prayed With no proof anyone could hear In our hearts a hope for a song We barely understood Now we are not afraid MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SisTa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ya hani cleanerların kamyonetine atlayıp gidiosun ya, otoparktan binaya girdim, adamlar1 temizledim, ama gidecek bi yer yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SisTa Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 nyse simdi çözdüm olay1, asansörün önündeki patlay1c1lar1 patlat1yomusuz. yine de saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 spoiler _ Ben tam anlamadım o hatun bizi son bölümde satıyo dimi ? Oyunu bitirdim kız öldü kız bizi sattı mı ? Hanı this is love dioya[hline]-NAPIYORSUN SOLİD? -mAP yapıyorum. -Memleketi senmi kurtarcan be SOLİD ! /Pierre Van Hooijdonk'a saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar