ponch Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 ya beyler run book yapamıyorum herşey dogru ama olmuyor nerde hata yaptım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceday Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 genel olarak hiç karışmazdım Sphere script olaylarına ama dayanamayacağım. belki şurda hata yapmışsınızdır. ya da şurda.[hline] Ethernass.. Oyuncuların geliştirdiği dünya.. www.ethernass.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Ahaha :D[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrColombo Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 6, 2003 Tovbe tovbe[hline].:;(¯`·.¸Mr.Colombo¸.·´¯)::. [ Yes I am ] Web : Sanalsevda E-mail : Yahoo Icq Uin : 162015742 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ernes Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 ewet bende de aynı problem var.Bütün scrolllar yazılıyor ancak rune book yazılmıyor.Ve bende de herşey tamam item i_runebook sa ,scriptin yap dediği de i_runebook.Yani boşuna gülmeyin olmayınca olmuyor.Hani itemin adı farklı olsa da scriptteki yapılması istenilen itemi bulamadığı için yapmıyor olsa basit bir düzenleme ile halledilirdi.Ama bütün uğraşmalarıma rağmen ben de yapamadım.Gülmeden çözüm bulacak arkadaş varsa bana da yardım lütfen...[hline]www.faminor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Ernes; Eğer herhangi bir scriptte yardıma ihtiyacınız varsa, scripti yazıp yardım isteyin.Kimse gülmez.Bilenlerde elinden geldiği kadar yardım eder.[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ernes Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 onbutton=91 // Dokumanlarda rune book icin magery en az 60 inscription en az 70 istiyor. // Yapilabilmesi icin ise 16 i_scroll_blank vede 4 i_scroll_recall istiyor IF (>=70.0) && (>= 60.0) src.MAKEITEM=i_runebook SRC.ACT.MORE 5 SRC.ACT.MORE2 5 RETURN 1 ELSE MESSAGE Yeterli malzemeye sahip degilsiniz. (16 bos parsomen,4 recall scroll gerekli) RETURN 1 ELSE MESSAGE Yeterli beceriye sahip degilsiniz. RETURN 1 ENDIF ------------------------------------------------------------ bu inscription menüdeki runebook yapımı ile ilgili kısım, ------------------------------------------------------------ [ITEMDEF i_runebook] ID=i_spellbook TYPE=t_eq_script NAME=rune book RESOURCES=1 i_scroll_recall, 1 i_scroll_gate_travel, 1 i_rune_marker, 8 i_scroll_blank VALUE=10000 WEIGHT=1 ON=@Create TIMER=0 COLOR=045e ATTR=attr_newbie ----------------------------------------------------------- buda bizim runebook, nerede hata niye yapılamıyor?[hline]www.faminor.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Rune book'u yapmak için gereken skilleri itemdef'de belirtmeyi dene. skillmake=magery 70.0, inscription 100.0 gibi.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar