Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Kusura bakmayın muzik bölmünün ama bir kız arkadaşım sordu bügün öğrenmem gerekiyor. şahsen no doubt ı hiç sevmem...
Kendercik Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 burda soruna cevap alma şansın da oldukça az bence... Hem müzik bölümü de konu dışından sonra en çok bakılan yer... Üstelik konuna uygun olduğu için cevap bile alabilirsin... :yapma:[hline] edit: Dorsia beni fos çıkardı ama olsun. Yalan değil söylediklerim [Bu mesaj Kendercik tarafından 26 November 2003 23:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Hellsing Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Dorsia Teşekkürler.. Kusura bakmayın acelem vardı..
Berk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Demek müzik bölümü yetersiz ha, demek biz sorulkara cevap bulamıyoruz ha... *! not eder *
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: Dorsia, 26 November 2003 23:16 tarihinde demiş ki: Aman ha adimiz No Doubt dinleyene cikmasin... j/k :) Onemi yok ne var no doubt dinlemekte?[hline]tık!we dont die!we go to hell and regroup. And when he gets to Heaven To Saint Peter he will tell. One more soldier reporting, Sir I've served my time in Hell!
ZeuZ Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 aaaaah aaaah Gwen Stefani aaaaah aaaaah cocukluk a$klarımdan biridir ve hala ole aaaah aaaaaah[hline]
thanatos Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 its my life adi. :) cok hos sarki. :)[hline]Forumun cop kokmasina karsiyim. Laraok Deadsoul Qoiw Deadsoul copyright Tum haklari saklidir ve thanatos'a aittir. ©
Silphatos Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Ben simdi Blind Guardian da dinliyorum ondan sonra da Sean Paul dinliyorum.Ben hayvan miyim [ne alaka :)][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a ; Grynn , Botanika)
Öne çıkan mesajlar