Candemirx Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Arkadaşlar ACİL yardım edin!Ağdan arkadaşlar benim servera nasıl girecekler?Lütfen acil birisi yardım etsin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Candemirx Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 up [Bu mesaj Candemirx tarafından 10 Mart 2003 14:20 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Candemirx Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 up... [Bu mesaj Candemirx tarafından 10 Mart 2003 14:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Candemirx Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 İnternet kafeye serverımı kurdum.Fakat arkadaşlar giremiyo ne yapmam gerekir.Birisi acil yardım ederse çok sevinirim.Bu arda arkadaşlar ın ağdan girmesini istiyorum.Eğer oda mümkğn değilse internet üzerinden nasıl girebilirler?Öncelikli lazım lan ağdan girilmesi lütfen yardım.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Sphere açarken orada bir IP'i yaıyor arkdaşların login.cfg dosyasının içine o IP'i yazsın baglanırsın..... www.soh.tr.gs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shock_The_Bizkit Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 10, 2003 Konsolda çıkan IP'i yazıcaksın, accountunu açıcaksın.Giricek.[hline]Shock The Bizkit The Bizkits Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar