Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 aman be![hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 öldürecek bu takım beni ya[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 oha ofsaytın allahı var devam dedi hakem allahtan cordoba çok serin kanlı :lol:[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 PENALTI!!!![hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 PENALTI !!![hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 auhauh apex we rule :D[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 GOOOOOLLLLLL GOOOLLLL DANİEL PANCUUUU !![hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 GOOOOLL DANIEL GABRIEL PANCUUUUUUUUUUUUUU[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apex Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 we rule harbi kingpin :)[hline]fizban, 29 October 2003 21:02 tarihinde demiş ki: in apex we trust Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 auıhja apex yuh artık :D[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 gooooooooooooooooooooollllllllllllll yemin ediyorum 5 dk önce tost yapmaya gittim içeri tostuı yaparken sanki bjk 1-0 onde gibi kalmıs aklımda sonra alal alal neden ole kaldıki diyedüşünürken pat penaltı ve gol rofl ![hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 goooooooooooooooooooooooooooooooooooool[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 GOL BE GOOOOL BE GOL!!!![hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 oh be... :) ilk yarı sonucu 1-0 tam zamanında yaptırdı sergen penaltıyı, helal olsun valla :)[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Penaltı değil bence ama olsun :D FARKMAZ BE GOL BE DEPLASMANDA GOL BE GOOOOOOLL!!!![hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 GOOOOOOOOOOOOOOOL... Abi dedim ben bu maç penaltı olmazsa 0-0 bitecek. Penaltı maçın kaderini belirleyecek inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: DynamicK, 26 November 2003 22:42 tarihinde demiş ki: gooooooooooooooooooooollllllllllllll yemin ediyorum 5 dk önce tost yapmaya gittim içeri tostuı yaparken sanki bjk 1-0 onde gibi kalmıs aklımda sonra alal alal neden ole kaldıki diyedüşünürken pat penaltı ve gol rofl ![hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken yürü be dynamick be çağla senin tostunu yesin be sen tost yapmaya devam et[hline]Aket Atum founder and the mentor of the Comachero ensitüsü Avatar of Odin the allfather Felsefe Yapmaya Çalışan Aptal Kızla Hayır !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: karpuz, 26 November 2003 22:43 tarihinde demiş ki: Penaltı değil bence ama olsun :D FARKMAZ BE GOL BE DEPLASMANDA GOL BE GOOOOOOLL!!!![hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: nasıl değil ya ? bariz indiriyorlar sergeni alalal ![hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 lol be nası yalan bi penaltı öyle =) helal yine de[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 çizginin gerisinde düştü abi bariz şekilde free-kick[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 çizgi üzerinde oldu, bence de pek sayılmazdı ama olsun ;) uefa ya sevgilerle.[hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bence penaltı.. [hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. [Bu mesaj theKingpin tarafından 26 November 2003 22:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 çizgi üzeri de değil hemen gerisi santimlerle anca ama gerisine basıyo sergen[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 UEFA YA GİRSİN BU GOL..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: theKingpin, 26 November 2003 22:45 tarihinde demiş ki: penaltı başka tarafınızla izlediyseniz bilemicem..[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. allam yarabbim ya git izle hatta gözlük tak ondan sora gel laf sokmaya çalış[hline]"oh my god, aliens ! don't eat me ! i have a wife and children, eat them." (homer simpson) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar