s3ns3i Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Arkadaslar kendisi ne telefona cikmakta ne de emaillere cevap vermekte. Ayrica email adreside suspended oldu. Adamin durumundan suphe etmekteyim, bilgisi olan varsa buraya mesaj atabilirse sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaZ0r Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 bugün bende kendisine özel mesaj attim. topic açıcaktım gereksiz olur diye açmadım. Harbiden nerede? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ayıptır sorması arlo kim?[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Adam tatıl e gıtmıstır ne telas edıyosunuz[hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 arlooax[hline]Every girl that I f*cked tried to make me satisfied. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 O çok uzun zamandır görünmüyo ki zaten? bi ara elan realms in moderatörüydü yanlış hatırlamıyosam orda görüyodum...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 dolabımda. USD Arlo satarım yani makul fiyata[hline]valandil ownz j0o! -emokid*- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Bir ara çok yoğunum uzunca bir süre forumla ilgileneöeyeceğim yazmıştı[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Tamamdir adam bulunmustur, sadece kesinlikle kendisine guvenmeyin derim. Sozun eri bir kisi olmadigi cikti ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Şşş ayıp oluyo ama, onu seni tanıdığımızdan çok daha uzundur tanıyoruz ve nasıl birisi olduğunu biliriz.[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: karpuz, 27 November 2003 11:49 tarihinde demiş ki: O çok uzun zamandır görünmüyo ki zaten? bi ara elan realms in moderatörüydü yanlış hatırlamıyosam orda görüyodum...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam: admin olmasın :-p[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fedaykin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 anlamadım?[hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir. [ no pain, no gain ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 pffff :D[hline]Gitar Nubisi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 harbi pfff yani:D[hline]Level 12 Jedi Level 15 topuk Küçüktüm Ufacıktım Top Oynadım Acıktım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 harbiden pff ya :D[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ahah head :)[hline]Head, 03 August 2003 18:00 tarihinde demiş ki: babs mutluluga giden bir gateye ne dersin Çöp Atmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
s3ns3i Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2003 said: fizban, 27 November 2003 21:41 tarihinde demiş ki: hayırıdr sensei ? Olay sudur, beraber bir sirket kurduk, calismaya basladik, urunumuzu (urun dedigim pizza dukkanlari icin dokunmatik siparis alma sistemleri) cikarmaya bir hafta kala adam urunu alip kayiplara karisti. Ayrica sunu soyliyeyim is baska arkadaslik baska. Arkadas olarak iyi oldugunu dusunebilirsiniz ama eminim size de boyle bir kazik atilsa fikirleriniz degisecektir. Son olarak da en yakin arkadasiniz bile olsa kimseye guvenmeyin is konusunda, kimle olursa olursa is kurmak istiyorsaniz once sozlesmeleri hazirlayip imzalari atin sonra calismaya baslayin, sonra benim gibi arada emekleriniz yanmasin, bosu bosuna zamaniniz harcanmasin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar