Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çıkma Teklifi

Galenthas

Öne çıkan mesajlar

kız seni sevmiyorsa, sms yoluyla çıkamazsın.
ama yüzüne seni seviyorum dersen daha büyük bir şansın olur.[hline]Nukem_Verite, 07 September 2003 21:38 tarihinde demiş ki: (bana)
hayatında basket izlememiş adamlarla tartıştığım şeye bak ya[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

abi çıkmak nedir ki?
çıkmak ne kadar saçma bir terim yani eğer sen biriyle bir akşam bir yere gidersen onla çıkmış olursun bu kadar basit... sinemaya davet et... de ki "sinemaya gidelimmi cuma günü" (örnek) eğer işim var derse peki de bi dahaki soruşunda bi da "ay başka arkaşa söz verdim" derse gene peki de 3. soruşunda gene bir mazeret bulursa kız senle birşey yapmak istemiyo demektir eğer buluşmalardan birine gelirse devamında bişey yok zaten...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:
Sosyal ağlarda paylaş

öle çıkma teklifi olmaz. gitcen kızın yanına biraz konuşabilirmiyiz dicen. sonra anlatcaksın derdini. ben senden hoşlandım seni ne zmanadan beri aklımdan çıkaramıyorum de. sonra patlat teklifi benimle çıkarmısın de.
Eğer böyle yaparsan iki tepkimeden birini alırsın.

1) Kız gülümser sarılır. tamam der.
2) Kızın suratı yalanmış limon şeklini alır sonrada çaTTtt die tokatı yersin.

bunları göz önüne al ikiside olabilir. riski seviyorsan uygun yoldur. :)[hline]Yakın Olmak İcin Uzak Dur Benden...
Othranx, 28 October 2003 17:45 tarihinde demiş ki: Helikopter Nasıl Uçar ?
Sosyal ağlarda paylaş

öle sms falan olmaz onlar kolay yolu basit başlayan şeyler basit biter en güseli al bi demet gül direk evlenme teklif et :) şake bi yana en uygun anı bekle teklif edeciğini biliyosa gecenin sonuna kadar sabret ki o sabırsızlansın böle yapınca genelde onlar başlıyo senin bana söliceklerin bu kadar mı demeye ondan sorada zate benimle çıkarmısın desen tama deyo :)[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!
Sosyal ağlarda paylaş

abi eğer pazar akşamı başbaşa yemeğe gidiyosanız bitmiş olay... o yemekde de ki işte ortam hazırladıktan sonra "senden hoşlanıyorum galiba" falan de direk hayvanlar gibi "BENİMLE ÇIKARMISIN AŞKIM CANIM MUCK" falan diye konuşma yani... ne biliyim yani senin tercihin ama bunlar öyle çok önemli şeyler değil[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
hasansemre, 21 November 2003 14:12 tarihinde demiş ki:
öle sms falan olmaz onlar kolay yolu basit başlayan şeyler basit biter en güseli al bi demet gül direk evlenme teklif et :) şake bi yana en uygun anı bekle teklif edeciğini biliyosa gecenin sonuna kadar sabret ki o sabırsızlansın böle yapınca genelde onlar başlıyo senin bana söliceklerin bu kadar mı demeye ondan sorada zate benimle çıkarmısın desen tama deyo :)[hline]Böle bişiyler olması gerekiyodu!

Ahanda ii fikirde ben hayatımda hiç bi sefgilime bu soruyu soramadım ben en iisi sarhoş olım da öle sorım dicem peq ii olmaz... Ya benim olay kesin tmm da zaten baya bi zamandır beraber takılıosda bi adı kaldı anlıcanıs... Ama ben özürlüyüm soramam..........!
Sosyal ağlarda paylaş

abi ben olayı teklife dökme derim. maadem yemeğe gidiyosunuz orda aranızda bi elektrik olması lazım (kız seninle yemeğe çıkmayı kabul ettiğine göre boş değildir o da sana karşı!!). doğru zaman gelince elini tutarsın,hatta kızın bakışları fazla davetarsa öprsin olur biter,teklife kasma yani.. :)[hline]dağılın burda görülecek bişey kalmadı,herşey kontrol altında!!!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BabacumMostors, 21 November 2003 14:06 tarihinde demiş ki:
öyle cep telefonuyla kız mı kaldırıtlırmış?[hline]Bastonu bildim ben!

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...

Ne çirkin[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Galenthas, 21 November 2003 14:21 tarihinde demiş ki:
ikinci bi yol daha far bugün yer ayırtmaya gidecem barmenlerden tekini tanıom biraz. Ben pazar yemekten önce bi gül bıraksam oraya ben işaret edince yemekte eleman gülü getirse tepside çokh mu abartı olur diom?

abi yaşın kaç ki böyle birşey yapıyosun? tahminen 13-18 yaş arasında bir gençsin... gereksiz böyle abartı şeyler seni sen olduğun için sevmeli... gül verdiğin için değil...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Galenthas, 21 November 2003 14:29 tarihinde demiş ki:
said:
karpuz, 21 November 2003 14:25 tarihinde demiş ki:
ha tabii amacına göre değişir... amacın kızla cinsel ilişkiye girmekse yapabilirsin... tabii güzel bir ilişki istiyosan kızın seni sevmesini istiyosan uzun vadeli bir ilişki istiyosan gerek yok derim...[hline]Forumlarınızda kullanılan imzam:

yok ya ne cinsel ilişkisi,aklımın ucundan geçmio böle bişi... Ama ne biliyim böyle alışmışım gibi sanki... Ama haklısın abartmıım doru dürüst yemeğimizi yiyelim ben bi yolunu bulup bi şekilde derdimi anlatıım....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DiaBLeSSe, 21 November 2003 14:20 tarihinde demiş ki:
said:
BabacumMostors demiş ki:
öyle cep telefonuyla kız mı kaldırıtlırmış

Ne çirkin[hline]In sorrow nights i am the source of your hopeless fears...I am the Dark Unicorn...

ee cep telefonu ile çıkma teklifi etmek daha feci...
öyle gümbürtüye böyle muamele[hline]Bastonu bildim ben!

Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Absolut, 21 November 2003 14:41 tarihinde demiş ki:
Evlenme teklif edeceksen iyi fikir o garsonun gül getirmesi falan da eğer çıkma teklifiyse biraz abartı.[hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting

Saol bende caydım zaten o fikirden bide kıs ben neymişim haberim yokhmuş gibisinden havalara girer filan aman allah korusun... (bizzat böyle bi durumla karşılaştıımdan biliom)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...