Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Şimdi 2 sene önceden kalma sony discmanim vardı. Açıkçası biraz horat kullandım bayağı bir yere düştü falan. Neyse şimdi discmanin çalışması için playe 40-50 kere basmam gerekiyor. Playe basınca bazen forward'a basmış gibi davranıyor bazen hiç tepki vermiyor falan. Bir de baktım sürekli yanımda cd case taşıyorum bıktım hamallıktan mp3 çalabilen bir discman almayı düşünüyorum. Piyasada çok alternatif te yok bildiğim kadarıyla. En fazla 150 $ a çıkabilirim. Bu fiyata uygun önerileriniz neler olurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 sony atrac3plus cd writer varsa kral olursun koç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Giovanni Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Evet koç bence de kığral olursun.[hline][ no pain, no gain ! ][/i] ne güzeldir yastık dağının içine zıplamak.. the most charismatic. [/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 ben de memnunum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Ya cd writer var da açıkçası biraz büyük geldi şekli şemali. Sony D-NE715 ye bittim ben aslında da o da 170 €. Paraya mı kıysak napsak bayram da geldi ne de olsa of of Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 al koç.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Şimdi diyeceksiniz ki ayrıntıların b.kunu çıkarma diye ama şöyle. Bir önceki discman yusyuvarlaktı bunlar daha az estetik duruyor. Peki sağlammıdır bunlar g-protect var mı? Az düşürmedim ben emektar discmani o yüzden soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wicca Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 g-protect var tabi o artık her discmande oluyo.. düşürmemeye gayret edersin koç çelik değil sonuçta,düşürürsen zarar görür. case al! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2003 İ-river IMP 400 ve IMP 550 yi şidetle tavsiye ederim[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 sony kalite istiyorsan biraz tuzludur ama sony. bende var bi modeli bilmiyorum tam mp3 çalıyo fln 4 kere düştü yere sapasağlam.[hline]Kuzu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maleboge Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 said: wicca, 25 November 2003 00:17 tarihinde demiş ki: sony atrac3plus cd writer varsa kral olursun koç.. ewet bende de ondan var içinde sony simple burner ile geliyor... çok iyi m3u playlistleri bile görüyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 i riverlarda hem playlist görebiliyorsun makinaya şifrede koyabiliyorsun (yani tamamen kişisel cd/mp3/wma vs çalar oluyor) ayrıcanbu hayvan yavrusu aletde yılan da oynayabilyorsun.. bende IMP 150 var ama 550 sini lamka istiyorum[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Beyler bu i River 400'e talibim Türkiye'de nerede bulunur bu alet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 evet gayet guzel gozukuyo imp 550 ama soyle bi sorun var ki 90 db ses cikisi var galiba bi yerde yorumlarini okurken sesinin az ciktigini gordum bilmiyorum dikkat edin onemli cunku..[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 bi de amazondaki yorumlari okursan nerdeyse herkes iyi mukemmel alet demis ama bi kac kisi var arada bi kac ay kullandiktan sonra alet okumamayi basladi diyen elinizde patlamasin sonra dikkat edin[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Beyler şu IMP 350 veya 400'ü nereden bulabilirim birisi biliyor mu? Yarın bakamıyacağım bilgisayara ve öbürgün almak istiyorum şu aleti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 imp 100 derim. 60$ sadece, bi mp3 playerda olması gereken bütün özellikler var ve sağlam. Hem paranın artakalanıyla da çokoprens alırsın.[hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 yazıcıoğlunda var bin türlü iriver görmüştüm. orda varsa doğubankta da vardır hayli hayli.[hline]"Nush ile uslanmayana etmeli tekdir; tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir" Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 60 dolarlik model iyi hosta pil omru kisa[hline][b][i]-->Four String Magic<-- baydim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar