Dynun Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 aşağıdaki mini siteme yorum istiorum arkadaşlar. ileride genişletmeyi düşünüom.. flash konusunda biras yeni olsam da idare edioz. bozuk yer varsa kırık link buton vs. söyleyin lütfen Saygılar...[hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR|
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 fizban auha[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 there is no site... ayrıca siteyi sadece akıllılar görebiliyor... bence güxel olmuş ama dizaynını daha modern yapabilrmişsin daha düğmeleri kurcalamadım[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 akıllılar değil seçilmiş kişi görebilir ancak[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti
kingpin Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 babacum sana burdan bi uçarım :-P[hline]KinGpiN the striked sazan uleaa şülü şülü fülfülü bülbül..
BabacumMostors Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 yok abi ben seçilmiş kişi olmaam daha binary olarak görmüyorum trafımı[hline]Bastonu bildim ben! Dondurma istiyom! Avokadolu olacak eksi... eksiii on iki derece olacak, yanımdakilerede uzun kuplardan istiyom...
Dynun Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 logonun altındaki linke tıklamayı akıl edemeyen ark. lar mık var aramızda?[hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR|
arc Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 fizban sabah sabah koptum ya ahah[hline]SAN
binyuz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ana sabah oldumu ben bi dışarı bakıyım en ıyısı..
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Admin Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: Dynun, 26 November 2003 08:10 tarihinde demiş ki: logonun altındaki linke tıklamayı akıl edemeyen ark. lar mık var aramızda? pardon ağa bilemedik, nası yapcaz bi yol göstersen mouse u sürüklüyorum sol tus ile iki kere tıklıyorum ama olmuyo :([hline]Grandmaster Hamburger Sufi, 20 November 2003 14:50 tarihinde demiş ki: 1990, daha kimselerin nicki falan yokken
Berk Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 pardon am imzanda dahi url tagi yok nerden bilicem ben senin sitenin adresini vahiy mi gelecek?
Albatros Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 eaheua[hline][b]One of these days, I'm going to cut you into little pieces [i] Işıgın hep parlasın deli elmas! İtinayla seytan cıkarılır...
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 said: Dynun, 26 November 2003 00:34 tarihinde demiş ki: bozuk yer varsa kırık link buton vs. söyleyin lütfen [hline]:.Dynun Dreamcast®:. I'll be your biggest |FeaR| evet burada olmayan bi link var:)[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove...
Öne çıkan mesajlar