karabocek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Arkadaslar gercekten cok onemli bilmeyen arkadaslar icinde onemlidir simdi arkadaslar ben kendime verdata ve hues.mul yaptım fakat mesela zebula verdatası kullanan bır kısı bızım huesıde cekınce zebula dosyalarını sılmeden bızım verdatayı fln goremıyor...Ne yapmam lazim acik bir sey aciklayacak olan varmi?Simdiden cok tesekkurler...[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Senin kendi oyunculara gönderceğin mesela hues dosyasının sonundaki 3 harfi başka bi harfe çevir.Sonrada client editlemeyi biliosan clientin içindeki dizinden mesela hues.mul u arattır hues dosyası için ve sonundaki mul u senin koyduğun 3 harf olarak değiştir...[hline]Ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... _________________ Mytheron UO Shard I www.thelastmage.com _-_-_-_-_-_-_-_-_-I Saygılarımla... http://www.kingsofchaos.com/page.php?id=162872 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Bak simdi napion bilionmu clientin icinde hues.mul die arattim onu hues.dll olarak degistirdim,sonra gittim bide uo klasorumun icindeki hues.muldan kopyalayip yapistirdim ve adini hues.dll yaptim...Yani simdi nete koysam bunu hues.dll i ve clienti sadece bu clientten bizim huesi gorurler dimi ? Dogru yapmisim yani?[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 eet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karabocek Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Evyvallah :)...Bi soru daha olacak bana su normal dye tub bugunu duzeltmem icin bi scp yollarmısınız...Normal haline donsun istiyorum aradım boya bugunu fln var 1 tane oda hair dye gibi...Normalini istiyorum elinde olan varsa yollarsa sevinirim...[hline]I don't want to fake it... I want to make it! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar