RaZ0r Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Loginkey edit hakkında hiçbir topic bulamadım. 1 tane var ama o da açıklayacı değil. Bu konuda yardım edebilecek varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 var da.. o devir geride kaldı artık.. zorm un dll i kur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LioN Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 DLL kurumunu yapamıyorum. Daha doğrusu neyin indireceğim ve neler yapacağım? İstediklerim SphereKPatch ve Zorm DLL. Yani renkli sysmessageler ve yellow invul names özelliğini istiyorum. Ve bir de inj fix. Dye sorununa çözüm bulmak kolay. Yardımcı olursan sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 aslına bakarsan xp sistemim olmadığı için deneme fırsatım olmadı, ama kullanan arkadaslarım var ve gerçekten injectionın tüm zararlarından koruyo serverı. bi iki hafta önce nbl da kullanmaya basladı. zorm un sitesinden son upload edilmiş winsock dll sini çekersin (sitede yazıo tarihleri) windows klasorune mi nereye atçaksın (tam bilmiorum, sphere da olabilir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 zormun siresinin adresi nedir ben bilmiyorum :-)[hline]Bu yazıda burda bitti Zaten Her Son Yeni Bir Başlangıç Değilmidir [Bu imza zgrw tarafından 24 November 2003 19:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 http://greatgenesis.us/zorm/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 bu dll sadece xp de mi işe yarıyo[hline]UO oynamak resim çizmeye benzer, fakat her resim çizen sanatçı olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 95 98 dışında hepsinde çalışır[hline]Sicilli üye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar