arcane Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 11, 2003 Listen to a snippet of Korn's new single "Right Now" from their forthcoming album "Take a Look in the Mirror." Take a Look in the Mirror will be in in stores 11/25. Şarkının girişi untouchables gibin ama sonra bi anda self titled gibi oluyor sevdim baya :D[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Obaaaaaaa KoRn farkı işte ya :) Kalitesi nası şarkıların? İyimi kötümü?[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Right Now'ı dinledim şimdi. Girişi çok güzel olmuş güze güzel beğendim ben.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 12, 2003 Pff single. Yeni albüm istiyoruz ya :D[hline]Come On! It's On! [Bu mesaj GICIK2 tarafından 12 October 2003 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 single ama yeni albümden kasımda çıkıyor işte.. did my time da o albümden right now mükemmel bi şarkı, dinlemesine doyum olmuyor özellikle benim gibi uzun zamandır agresif bi şarkı bekliyorsanız kaçırmayın derim shut up shut up I'll f**k you up abi bi shut up diyor bu kadar olmaz ya deli bişe hehe Amputee My Fold isimli 2 şarkı daha var çekiyorum, bakalım nasıllar hehe , tabii bazıları radyodan rip oluyor peahh[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 I'm feeling mean today Not lost, not blown away Just irritated and quite hated self control breaks down Why's everything so tame I like my life insane I'm fabericating and debating Who i'm gunna kick around Right now Can't find a way to get across the hate When I see you Right Now I'm feeling strange inside I want to slash and feed you Right Now I rip apart the things inside that excite you Right Now I can't control myself But I fucking hate you! I'm feeling cold today Not hurt just fucked away I'm devasted and frustrated God I feel so bound So why I'd feel the need I think it's time to bleed I'm gunna cut myself and Watch the blood hit the ground Right now Can't find a way to get across the hate When I see you Right Now I'm feeling strange inside I want to slash and feed you Right Now I rip apart the things inside that excite you Right Now I can't control myself But I fucking hate you! You open your mouth again I swear I'm gunna break it You Open your mouth again, By god I cannot take it Shutup, shutup, shutup, or I'll fuck you up Shutup, shutup, shutup, or I'll fuck you up Shutup, shutup, shutup, or I'll fuck you up Shutup, shutup, shutup, or I'll fuck you up Shutup, shutup, shutup, or I'll fuck you up Shutup, shutup, shutup, or I'll fuck you up Right now Can't find a way to get across the hate When I see you Right Now I'm feeling strange inside I want to slash and feed you Right Now I rip apart the things inside that excite you Right Now I can't control myself But I fucking hate you! I fuckin' hate you I fuckin' hate you I fuckin' hate you I fuckin' hate you (shut up) I fuckin' hate you (shut up) I fuckin' hate you (shut up) I fuckin' hate you (shut up)
BlaCk Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Right Now Süper ya Bende beğendim. Bakalım albüm çıksın bi bence çok güzel olucak.[hline]Tek bir Desen, ikiye ayrılmış Kırıldığı için daha da güçlü - Marit ------------------------- Son Başlangıçtır! ------------
arcane Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 sansürlü çıkacağına hiç çıkmasın K@!^%!%! , adidas ve daha nicesi nerden çıktı bu sansür hedesi aklım hayalim almıyor umarım olmaz öyle birşey[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 14, 2003 fake yiyorum kaçtır[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Amputee My Fold bunlar fake, aman diyim :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Upload ettim[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 kralsın arcane[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
behran Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 harikasın hoca[hline]# yaş anketi # Im in your mind, need some help, find this mind
DeamoN Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 abi nasıl bi bass bu die sorarım[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım!
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 bu ne yaw iyi anladık fieldy aşmış çalıyo bass ı da elektro yok şarkıda bre!?!?![hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 abi asıl vokale , sözlere bakın ben uzuuun zamandır böyle agresif bi korn şarkısı dinlememiştim nası mutlu oldum belli diil[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Aegean Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 ya öyle de çoook geride kalmış elektro ya[hline]In the grace... of the love we rise in pain... and death is not far away soon we'll sleep and never wake up again...
arcane Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 15, 2003 alışmaya bak untouchables ta da bas baya öndeydi bu albümde daha önde (bkz: did my time , right now) ayrıca bence çok abarttın hehe gitarları çok rahat duyuyorum tabii bu yeni korn un olayı munky ile head in eski 2 ayrı melodi olayını yapmamaları (bkz: freak on a leash) vokale deli zemin hazırlıyorlar[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 you open your mouth again i swear I'm gonna break it you oepn your mouth again by god i cannot take it dım tıs dım tıs dım tıs[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 allah ftp ne zeval vermesin. şimdi bi indirelim bakalım.[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 10 mb alanım var , resim upload etmem gerekirse ilk o şarkı uçar gerçi soulseek iniz varsa share ediyorum mp3lerimi, sömüreybıl :)[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 indirdim bile :)[hline]Ben eskiden, evimin hemen arkasındaki top oynadığım boş araziyi geri istiyorum. Yıkın üstüne yapılan evleri Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına bende karşıyım Her şey forum için! Her şey forum için!
GICIK2 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 OFf Korn'un şu yay sesine hastayım hiçbir grupta yok Basscı mı yapıyor onu?[hline]Come On! It's On!
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 16, 2003 yay sesinden kastın metal sesi gibi olan seslerse evet, basçı yapıyor[hline]VaaAADaaAAaaa !!!..........
Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2003 koRn'un son albümü SUCKs abi bence... bi FolloW thE Leader'ı arıyo insan...[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock:
Öne çıkan mesajlar