weroqsheth Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Evet FRP ıcerıklı bır sıte bannerı yapalımmı arkadaslar boyukları cok fark etmez frp ıcerıklı bır sıte ıcın bannerler hadı bakalım kolay gelsın[hline]Blind Guardian Fanı ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 kendi işini başkasına böyle gaza getirerek yaptırtma... hmm tuttum :P[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 ehe yakında birisi gelip şimdi şey dese mesela. "Şimdi Varsayalım bi şirket olsa Adı Millenium oto alarmları ona bi logo yapcak olsak nasıl yaparıs hadi yarışın bakiiim patiler" şaşırmam.. sözüm başlığı açana değildir kısma sakın:)[hline] ...Me DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Qui Bono? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2003 hakket yawf, içimde kullanılmaya çalışılıyormuşuz gibi bi his var :D ehehee...[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben: Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 auauh.. Adamlar baktı bu yarışmalar falan tutuo, hemen bi şekilde kazanç sağlıyolar.. Türk'üz ya.. :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 said: Dygrogrand, 26 November 2003 05:04 tarihinde demiş ki: auauh.. Adamlar baktı bu yarışmalar falan tutuo, hemen bi şekilde kazanç sağlıyolar.. Türk'üz ya.. :)[hline] +1 heheheheheh[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Hadi arkadaşlar.... Hadi ya ne duruyorsunuz... Muhahaha yapalım hep birlikte ya ne olacak... Hehehe :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ben yapmam ferepe şeytan işimiş öle diolar[hline]I wish you were rain, then i could go out and drown myself in you! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Da bi kalk git[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 mahah kimse bişi yapmıyor :D[hline]madır fakır takır takır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrMedia Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 banada baştan sona komple yapılmış bi tasarım lazım , bi yarışmada biz düzenleyek bari (:[hline]BedaXa.Com IpAdresimNe.Com Matrix Code System Komiter Gosudarstvennoi Bezopasnosti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Guardian Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 html base derseniz www.neverendinglegends.tr.cx e bakin (hey be hey be nasil yapmisim hala sasarim)[hline] turk frp yazarlarinin birle$tigi dunya Hic bitmeyen Efsaneler (burasi) Grim Fandango Turkish Fan Club Kilicim ve ben ve kullanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
weroqsheth Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 azuhahahah konuyu acarken hiç byle dusuncem yoktu hiç de aklıma gelmedi valla ilahi dygrogrand *bilmemezlikten gelme ayaklarına yatar* şaka bi yana yok valla ole bi dusuncem sadece wall paper yarısmasından esinlenerek acmistim[hline]Blind Guardian ICQ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dygrogrand Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2003 ehe hadi bakalım :)[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 ahahah :D yawf millet ne çakal be gardeşim eheheh.. bu arada ferepe & şeytan muhah lol :D[hline]Design is a life! I'm a designer. So, am i god? .::. Grafiker® :hrr: Ben:Büyücü abartma bu güzel patikada başımıza ne gelebilirki?.. DM: Dragonmax üstünde bir geçit açıldı Ben: Höyk!? DM: Dragonmax kafana ejderha zıçtı öldün... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2003 arkadaşlar para isteyin banner için...:)[hline]Eşşek kuşum Shakespeare...Keşke burda olsan da uyandırsan beni sabahın köründe:( Eşşekspir diyişini özledim. hepimiz aynı bokun içindeyiz...sadece derinlikleri farklı MessageMeMylove... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar